EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Az ellenzéki képviselők bohóckodásán röhög az internet

A Soros György támogatta magyarországi ellenzék a napokban tökéletesen bebizonyította, hogy ha politizálásra nem is alkalmasak, az elmúlt napokban alakított produkcióik alapján talán van esélyük C-kategóriás hollywoodi filmekben szerepelni. Az Origo összegyűjtötte a legjobb alakításaikat.

A legnagyobb alakítást talán Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő nyújtotta, amikor az MTVA székházba való betörés után egy csukódó ajtónak szaladt, és eljátszva a nagyhalált másfél métert zuhant visszafelé.


Kunhalmi megkapta élete első pofonját egy ajtótól

Kunhalmi Ágnesnél nagyobb pankrátor nincs ebben az országban. Még azt is megpróbálta beadni, hogy az MTVA fasiszta ajtója arcul ütötte őt, majd horzsolta a térdét. Az egész ellenzék kicsit olyan, mint a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata.

Gepostet von Gellért 888 am Montag, 17. Dezember 2018

Hadházy Ákos Pókemberes jelenete is megihlette az internetezőket, a következő szellemes mémet az Origo találta Bayer Zsolt blogján:


A 888 egyik publicistája, Oláh Gellért is megörökítette Hadházy bénázását – írja a lap.

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s parlamenti képviselőnek sem kellett a szomszédba mennie egy kis színészkedésért. Amikor azt hitte, hogy nem veszi a kamera, arról beszélt, hogy egy hason fekvős, hazug fotó milyen jól fog mutatni – primitív kifejezését idézve: “kurva erős lesz”.

Lebuktak! Így készült a Soros-színjáték!

Bangónéék elfelejtették kikapcsolni a felvételt. Lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt.Minden, ami a liberális sajtó kamerái előtt zajlik csupán egy színjáték.NE DŐLJ BE A HAZUGSÁGNAK! ADD TOVÁBB!

Gepostet von ELÉG am Montag, 17. Dezember 2018

Ez a félresikerült alakítás valószínűleg a főnökének sem nyerte el a tetszését.

A Fidelitas közben arról indított szavazást, hogy ki érdemli meg a hétfői alakításáért az Oscar-díjat – írja az Origo.

Ki érdemli az Oscar díjat?

A céljuk a magyarok szándékos megtévesztése volt. De lebuktak. Színjáték volt az egész.Most TE döntheted el, ki a legrosszabb színész. Ki érdemli az Oscar díjat?SZAVAZZ az interakciókkal! 🙂

Gepostet von Fidelitas am Dienstag, 18. Dezember 2018

A lap arról is beszámol, hogy a magát egykor miniszterelnök-jelöltnek képzelő, bukott ex-LMP-társelnök, Szél Bernadett ismét kimaradt a topból, de valószínűleg ő ezt már természetesnek veszi.

Jelenlegi állás alapján így néz ki az ellenzéki fake politikusok gálája. Itt végre-valahára Gyurcsánynak is jut szerep, sőt a Párbeszéd nevű kamupárt arca, Tordai Bence is feltűnik. Detti azonban ismét lemaradt, ez van – közli a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek