EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad “a migránspárti Soros-hálózat”

Az ENSZ egy szélsőségesen migránspárti csomagról szavaz szerdán – ismertette a kormánypártok véleményét az ENSZ globális migrációs csomagjáról a KDNP szóvivője.

Nacsa Lőrinc szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad “a migránspárti Soros-hálózat”, ami folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszít. Az ENSZ közgyűlése szerdán szavaz a szélsőségesen migránspárti csomagról, mert világszerte fokozni szeretnék a migrációt és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális és a gazdasági bevándorlók esetében is alapvető jognak ismerjék el a migrációt – fogalmazott.


Ennek a csomagnak az előkészítésében jelentős szerepet vállalt a “Soros-hálózat” – közölte.

Eközben az Európai Parlament bevándorláspárti többsége is folyamatosan ontja magából a bevándorláspárti javaslatokat – jelentette ki a politikus. Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat “Soros NGO-inak adják” – mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke.


Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik – közölte a képviselő. Budapest utcáin is “akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat”, ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni – jelentette ki.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.