EUR: 328,11 Ft
CHF: 297,55 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Sport

Az MVM Magyar Villamosművek a nemzet legnépszerűbb csapata mellé állt

A legnagyobb szurkolótáborral rendelekező klub mellé állt Magyarország harmadik legnagyobb vállalata. Kóbor György az MVM elnök-vezérigazgatója és Kubatov Gábor, az FTC elnöke stratégiai együttműködési megállapodást írt alá.

Az MVM Csoport stratégiai céljai közé tartozik a fiatal generációk támogatása, – hangsúlyozta Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Ezért is támogatjuk nagy örömmel Magyarország egyik legsokrétűbb, legsikeresebb tornaklubját, hazánk sportsikereit, illetve a jövő legkiemelkedőbb sportolóinak fejlődését, a sportolási körülményeik javítását és ezzel további fantasztikus eredmények megszületését.  Magyarország harmadik legnagyobb vállalataként az együttműködés módot ad az MVM számára a meglévő és potenciális ügyfelek elérésére, a csoport márka- és szolgáltatásismertségének növelésére, üzleti céljainak támogatására. A különböző sportágakon keresztül lehetőség nyílik a fiatal generációk, vagy éppen a nők megszólítására, a fenntarthatóság és az egészséges életmód propagálására is, hiszen az együttműködés kiterjed a kisebb és nagyobb szakosztályokra is, a vízilabdától, a szinkronúszáson át az ökölvívásig, kézilabdáig, vagy éppen a jégkorongig – tette hozzá Az MVM elnök-vezérigazgatója. 


MVM Zrt.

Az MVM Csoport, az NKM Nemzeti Közművek Zrt.-vel kiegészülve az energiaszektor teljes, a termeléstől az elosztáson át a vállalati, illetve most már a több mint négymillió lakossági fogyasztóig terjedő vertikumát fedi le. A társaságcsoport több mint 12 ezer főt foglalkoztat és több mint 15 országban van jelen. Az MVM Csoport szakmai felkészültségével nagymértékben hozzájárul Magyarország ellátásbiztonságához, garanciát jelent a mindennapok működéséhez. A társaságcsoport fő feladata, hogy olcsón és megbízhatóan biztosítson energiát a magyar lakosság és vállalkozások számára.

A hétfőn, 2018. december 4-én aláírt szerződés értelmében a nemzeti energetikai vállalat az FTC, és ezen belül a különböző, egyéni- és csapatsportág-szakosztályainak kiemelt támogatójaként segíti a zöld-fehér sportolók sikereit. A jövőre 120 esztendős Ferencvárosi Torna Club a reprezentatív közvélemény-kutatások szerint is a nemzet legnépszerűbb csapata. Több mint 1,7 millió magyar vallja magát zöld-fehér érzelműnek és szorít klub sikereiért számtalan sportágban. A megállapodás értelmében az együttműködés az érintett szakosztályok U14-U18 utánpótlás, felnőtt, illetve férfi és női sportolóinak támogatását foglalja magában. Az MVM Zrt. a szponzoráció fejében az FTC sportközpontjában, labdarúgó stadionjában, edzőpályáin, edzőtermeiben, a pályák menti perimétereken, molinókon, kijelzőkön, a klub médiafelületein, hírleveleiben, online és socialmedia-csatornáin, illetve a sportolók mezfelületein jut megjelenési lehetőséghez, illetve egyebek mellett egyes létesítmények névadási jogaival is élhet.

Kubatov Gábor az FTC elnöke. Fotó Lokál: Csudai Sándor

Kubatov Gábor, az FTC elnöke kiemelte – Sikereinket többek között a szponzoraink segítségével tudjuk elérni. Lehet bármekkora a Fradi szívünk, ha olyan megbízható és remekül működő társaság, mint például az MVM Csoport, nem érezné úgy, hogy érdemes mellénk állnia. Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak és nem csak a férfi labdarúgás, hanem más, szintén sikeres és népszerű szakosztályunk mellé állt.  Mindent megteszünk azért, hogy megháláljuk a belénk fektetett bizalmat. Szeretnénk kiemelkedő sikerekkel emlékezetessé tenni a közös küldetésünket! Reméljük, jövőre nem csupán a klub alapításának 120. esztendejét, hanem például a labdarúgó csapat 30. bajnoki címét is együtt ünnepelhetjük új támogatónkkal” – tette hozzá Kubatov Gábor, az FTC elnöke.


Az FTC sportolói 29 olimpiai aranyérmet szereztek az egyesület fennállása alatt.

Többek között ferencvárosi színekben lett háromszor is bajnok Kárpáti György vízilabdázó, kétszeres ötkarikás első Magyar Zoltán tornász legenda, de az FTC-t képviselte a birkózó olimpiai bajnok Sike András, vagy a kajakozó Hesz Mihály. A VVK-győztes Fradi labdarúgó csapata rekordot jelentő, 29 bajnoki címmel büszkélkedhet. Az egyetlen magyar Aranylabdás, Albert Flórián is az FTC mezét viselte, ahogy az olimpiai bajnok labdarúgó, későbbi edzőfejedelem, Dalnoki Jenő.

Fradibérlet karácsonyra. fradi.hu Fradizmus egy életen át.

További érdekességek az FTC-ről: www.fradi.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa-liga – Bátor Fradi kell Moszkvában

  Európa-liga – Bátor Fradi kell Moszkvában

  A moszkvai Európa-liga-meccsen nem lesz elég az Újpest elleni soványka produkció. A Ferencváros egykori játékosa, ifjabb Szergej Kuznyecov szerint a CSZKA fiatalokból áll, de ha a Fradi nem ijed meg, lehet keresnivalója ellene.

 • Ott kell lennünk az Eb-n!

  Ott kell lennünk az Eb-n!

  Amikor kiderült, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság négy mérkőzését is az új Puskás Ferenc Stadionban rendezik, a Magyar Labdarúgó-szövetségben kiadták az utasítást: ott kell lenni a kontinensviadalon.

 • Rafael Nadal megnősült

  Rafael Nadal megnősült

  Rafael Nadal tizennégy évnyi együttjárás és -élés után összeházasodott kedvesével Francisca Perellóval.