EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,62 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

Az uniós vezetés nem reagál az európai polgárok akaratára

Az Európai Unió megosztott a migráció kérdésében, a brüsszeli vezetés nem reagál az európai polgárok akaratára – mondta Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Hozzátette: az ENSZ és az Európai Bizottság vezetői azonos álláspontot képviselnek, azt mondják, hogy a bevándorlás jó, és legalizálni kell az illegális bevándorlást. Számos uniós állam jelezte, hogy nem támogatja az intézkedéseket, ami azt mutatja, bővül a Magyarország álláspontját támogatók és az ENSZ csomagját elutasítók köre.


A politológus szerint a 2019-es európai parlamenti választásoknak is ez lesz az egyik legfontosabb kérdése.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt – derült Kardosné Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökének, a Magyar Hírlapnak adott interjújából.

 • Egymást ölik az ellenzékiek

  Egymást ölik az ellenzékiek

  Az ellenzék továbbra sem vehető komolyan: választási csalás egymás lekutyázása, lopás övezi az ellenzéki előválasztást. Ezek közül a politikusok közel kellene kikerülnie Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellenfelének.

 • 2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  Az Országgyűlés szerdán kezdte meg a jövő évi költségvetés általános vitáját, a képviselők egymás után három napon tárgyalnak a kormány javaslatáról.

 • 500 ezer gyűlt össze a beteg gyerekeknek

  500 ezer gyűlt össze a beteg gyerekeknek

  Több, mint 500 ezer forint gyűjtöttek össze a leukémiában elhunyt újságíró, Blahó Dávid emlékére rendezett jótékonysági koncerten és labdarúgó-emléktornán.