EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Életmód

Befőttes üvegekből is könnyen készíthetünk ízléses ünnepi dekorációt

Ki gondolta volna, hogy a befőttes üvegek azon túl, hogy lekvárt, vagy savanyúságot tárulunk benne, esetleg némi átalakítással pohárnak használjuk, még akár karácsonyi dekorációként is szolgálhatnak némi kreatív kiegészítővel ellátva az ünnepek alatt.

A következő fotós összeállítás jól bizonyítja, hogy a leleményes ötletek a legtöbbször nem pénztárcafüggőek, leginkább kézügyesség és kreativitás kérdése, hiszen a legtöbb esetben papírt, színes ceruzát, ragasztót, díszszalagokat, vagy fenyőágat, esetleg tobozt használtak, majd a végeredményt egy teamécses pislákoló fényével tettek meghittebbé. Szóval elő a befőttes üvegekkel, legyen ez a sorozat ötletkeltő jellegű és alkossunk valami különlegeset. Ha pedig további lehetőségeket keresne a témában, azokból bőven talál a Countryliving oldalán.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Nagyon sokan a drága tisztítószereket vásárolják, mivel abban reménykednek, hogy végre tiszta lesz a gáztűhelyük, ragyogni fognak az odakozmált edényeik.

 • Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  A tenyérből való olvasás az emberi sorsot illetően, nem új keletű tudomány. Sok-sok évszázadnyi tapasztalat alapján állítják, hogy vannak bizonyos vonalak, amelyekből következtetni lehet az illető személyiségére. Ilyen az „életvonal”. Az apost.com szerint világszerte sok ember hisz abban, hogy a tenyerünkön lévő vonalak sok mindent felfedhetnek a személyiségünkről és még a jövőt is segíthetnek megjósolni.

 • 5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  Időjárási frontok jönnek és mennek, ezekben mindenkinek volt része mostanában. Gyakran panaszkodnak embertársaink, hogy nehezen tudnak elaludni.

 • Meghökkentő bőr- és szépségápolási tanácsok

  Meghökkentő bőr- és szépségápolási tanácsok

  A szép és üde bőr mindannyiunk vágya, amelyet az egészséges táplálkozás mellett bőrtípusunk ismeretében és a megfelelő szépészeti praktikákkal érhetünk el – szerencsére a mai világban választhatunk a tradicionális és a modern eljárások közül is.