EUR: 325,75 Ft
CHF: 294,30 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Életmód

Befőttes üvegekből is könnyen készíthetünk ízléses ünnepi dekorációt

Ki gondolta volna, hogy a befőttes üvegek azon túl, hogy lekvárt, vagy savanyúságot tárulunk benne, esetleg némi átalakítással pohárnak használjuk, még akár karácsonyi dekorációként is szolgálhatnak némi kreatív kiegészítővel ellátva az ünnepek alatt.

A következő fotós összeállítás jól bizonyítja, hogy a leleményes ötletek a legtöbbször nem pénztárcafüggőek, leginkább kézügyesség és kreativitás kérdése, hiszen a legtöbb esetben papírt, színes ceruzát, ragasztót, díszszalagokat, vagy fenyőágat, esetleg tobozt használtak, majd a végeredményt egy teamécses pislákoló fényével tettek meghittebbé. Szóval elő a befőttes üvegekkel, legyen ez a sorozat ötletkeltő jellegű és alkossunk valami különlegeset. Ha pedig további lehetőségeket keresne a témában, azokból bőven talál a Countryliving oldalán.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ha boldog akarsz lenni a munkádban, legyél!

    Ha boldog akarsz lenni a munkádban, legyél!

    Alexander Kjerulf boldogságkutató megtalálta a munkahelyi boldogság titkát. A dán szakember szerint ez nem a fizetésemeléstől, az extráktól és az előrelépéstől függ. Az alapmondat: ha boldog akarsz lenni a munkádban, legyél!

  • A coach a lélek edzője

    A coach a lélek edzője

    Ma már szinte hétköznapi kifejezésnek számít a coach. De vajon tudjuk-e, hogy mivel foglalkozik ez a szakember? A coaching amellett, hogy személyes segítő, fejlesztő tevékenység, hozzájárul a továbblendüléshez és az elakadások megoldásához.