2019. január 21., hétfő
Ágnes

Életmód

Befőttes üvegekből is könnyen készíthetünk ízléses ünnepi dekorációt

Ki gondolta volna, hogy a befőttes üvegek azon túl, hogy lekvárt, vagy savanyúságot tárulunk benne, esetleg némi átalakítással pohárnak használjuk, még akár karácsonyi dekorációként is szolgálhatnak némi kreatív kiegészítővel ellátva az ünnepek alatt.

A következő fotós összeállítás jól bizonyítja, hogy a leleményes ötletek a legtöbbször nem pénztárcafüggőek, leginkább kézügyesség és kreativitás kérdése, hiszen a legtöbb esetben papírt, színes ceruzát, ragasztót, díszszalagokat, vagy fenyőágat, esetleg tobozt használtak, majd a végeredményt egy teamécses pislákoló fényével tettek meghittebbé. Szóval elő a befőttes üvegekkel, legyen ez a sorozat ötletkeltő jellegű és alkossunk valami különlegeset. Ha pedig további lehetőségeket keresne a témában, azokból bőven talál a Countryliving oldalán.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jön az eddigi legvadabb Mustang: a Shelby GT500

  Jön az eddigi legvadabb Mustang: a Shelby GT500

  Bár a történelem nem azt bizonyítja, hogy a Mustang márkanév elfáradt volna az autótörténelmi modell közel 55 éves sikersorozata alatt, de a Fordnál ügyelnek is rá, hogy rendre új lendületet adjanak a legenda továbbgördülésének.

 • Ingyen sütizhet, aki itt szobabiciklizik

  Ingyen sütizhet, aki itt szobabiciklizik

  Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife Cukormentes Cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.

 • Bővül a MOL Limo-zóna

  Bővül a MOL Limo-zóna

  Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autmegosztó szolgáltatása a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros 4 további részen élvezhetik a limózást.

 • Óvatosan az új évi absztinenciával!

  Óvatosan az új évi absztinenciával!

  A hosszú tél kritikus az alkoholproblémákkal és más szenvedélybetegséggel küzdők életében, a szakember mégis arra int: az újévi fogadalom miatti leszokás nem hatékőny, a függőknek segítségre van szükségük, akiknek pedig nincs ilyen gondjuk, azoknak fogadalom sem kell, legfeljebb kidobják a maradék piákat otthonról.