2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Veszprém

Bejelentették a VeszprémFest fellépőit

2019-ben július 10. és 13. között rendezik a 16. VeszprémFestet. A prémium zenei fesztivál ezúttal is a História-kertben kap helyet, és négy estén át négy különleges produkcióval várja közönségét. A sokszínű zenei kínálatból a szervezők most három előadót jelentenek be: 2019-ben a VeszprémFest színpadán Caro Emerald, a UB40 featuring Ali & Astro és Katie Melua.

Ismét a História-kertbe tér vissza a VeszprémFest (Fotó: Domján Attila)

A VeszprémFest első napján, július 10-én Caro Emerald lép színpadra. A holland származású énekesnő előadói stílusában egy popsztár egyénisége ötvöződik a hollywoodi aranykor filmsztárjainak megjelenésével, egyedi hangja és izgalmas zenei világa napjaink egyik legizgalmasabb énekesnőjévé teszi. Műsorával visszanyúl első lemeze világához, a ballroom jazz, a tangó és a 90-es évek groovin’ jazz izgalmas keverékéhez.


A fesztivál második napjának előadóját 2019 februárjában jelentik be a szervezők.

A fesztivál harmadik napján, július 12-én egy igazi reggae-klasszikus, a UB40 featuring Ali & Astro ad koncertet. A UB40 alapító tagok, Ali Campbell és Astro a világ egyik legsikeresebb, jelenleg is működő reggae formációjának vezetőiként pályafutásuk és zenekaruk 40. évfordulóját ünneplik turnéjukon.

Katie Melua öt év után tér vissza Veszprémbe (Fotó: Domján Attila)

Régi ismerősként üdvözölhetjük a VeszprémFest negyedik napjának (július 13.) fellépőjét, Katie Meluát, aki 2014-es koncertje után tér vissza Veszprémbe. Az énekesnő egyike Nagy-Britannia legnagyobb lemezsikereket elérő előadójának, több mint 12 millió eladott albummal, 1 millió koncertjeggyel és 32 platina lemezzel.

Kapcsolódó Cikkek