EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Külföld

Bomba nők várták a 16 éves szűz fiút

A 16 éves Brian nem hitt a szemének, amikor levelet kapott, hogy ingyenutat nyert egy karibi szigetre. Ha ez nem lenne elég, ezen a szigeten hatvan nő várta, hogy lefeküdjön vele.

A chilei srác eredetileg csak egy táskát és egy telefontokot akart rendelni, amikor kiszúrta a Sex Island hirdetését, amelyen keresztül ingyenjegyet lehetett nyerni a bulira. Brian nem habozott, egyből jelentkezett. A szigeten, ahol 60 nő vár 50 férfit, bármi megtörténhet. Az apja természetesen elengedte, miután tartott egy szexuális felvilágosítást fiának, aki egyébként hozzátette, szívesen elkísérte volna a srácot az ingyenútra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Magas lengyel kitüntetésben részesült egy lengyelmentő magyar ezredes

    Magas lengyel kitüntetésben részesült egy lengyelmentő magyar ezredes

    Andrzej Duda lengyel elnök szerdán a nemrég megalapított Virtus et Fraternitas kitüntetést adta át Varsóban 14, különböző országbeli személyiségnek – köztük post mortem a magyar Utassy Loránd ezredesnek -, akik lengyelek életét mentették meg, gyakran saját életük feláldozásával a második világháború alatt és után, a két totalitárius rendszer, a nácizmus és kommunizmus időszakában.

  • Története legnagyobb adományát kapta az Oxfordi Egyetem

    Története legnagyobb adományát kapta az Oxfordi Egyetem

    Története legnagyobb, 150 millió fontos (54,4 milliárd forint) adományát kapta az Oxfordi Egyetem Stephen Schwarzmanttól, a Blackstone befektetési társaság elnök-társalapítójától, a pénz jelentős részéből a mesterséges intelligencia etikai kérdéseit kutató intézetet állítanak fel.