2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb Eger

Borszalon a legjobbakkal

Immár tizennyolcadik alkalommal rendezik meg Egerben az év legszínvonalasabb eseményét, a Borszalont, ahol több mint 30 borász legkiválóbb borait lehet megkóstolni. A rendezvény szervezői mindig gondoskodnak arról, hogy a vendégek ne unatkozzanak, vendégfellépők és élő zene várja az érdeklődőket a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán december 29-én.

A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét csodás fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné. Immár hagyománnyá vált, hogy a vállalkozó kedvű vendégek különleges öltözékben jelennek meg, ezzel is emelve az est fényét, a borünnep hangulatát. Az előző években az 1920-as évek öltözéke, tavaly pedig Hollywood volt a téma. Az idei dress code: kifogástalan, elegáns, visszafogott, tökéletes, magabiztos, 007.


Az este házigazdái: Nagy Réka (modell, televíziós műsorvezető) és Juhász Ádám (borász). A Borszalon idei díszvendége Kiss Norbert világbajnok, kétszeres Európa-bajnok autóversenyző, aki versenyszezonján kívül szívesen kóstolja az Egri borvidék világhírű nedűit. Idén bemutatkozik a borvidék felfedezését segítő, egyedi applikáció is, a letöltők között az est folyamán pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki!

PROGRAM

17 óra – Kapunyitás
18 óra – Köszöntők, szakmai program
19 óra – Élő zene
23 óra – Kapuzárás

Zárás után after party a Broadwayben DJ Papas slágereivel (retró és új zenékkel egyaránt). Borszalon-karszalaggal a belépés ingyenes.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek