EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Külföld

Börtönbe kerülhet a diákja haját levágó tanárnő

A diákok nagy megdöbbenésére az egész osztály előtt vágott bele egyik diákja hajába egy amerikai tanárnő. A tanulók először azt hitték a nő viccelni próbál, az esetről videó is készült, a tanár pedig évekre börtönbe kerülhet.

Az 52 éves Margaret Gieszinger egy kaliforniai középiskolában épp órát tartott, mikor a tábla elé leültetett fiú haját elkezdte levágni. A diák, mikor rájött, hogy a tanárnő nem viccel, felállt a székről. Ekkor a tanárnő a feje fölé emelte az ollót és azt mondta: „A következőt! Ha nem jön senki én választok!”


Miután a rémült diákok közül senki sem jelentkezett, a nő megindult feléjük, egy lány haját el is kapta, de mielőtt belevághatott volna, a gyerekek kimenekültek az osztályból.

A videót feltöltötték a Redditre, rengetegen felháborodtak a tanárnő viselkedésén. A nő férje azt mondta, a felesége egyáltalán nem így szokott viselkedni, nem tudja, miért tette, amit tett – írja az Origo

A lap beszámolója szerint a tanárnőt kirúgták az iskolából, ráadásul le is tartóztatták, 100.000 dolláros (28 millió forint) óvadékkal – írja a BBC. Gyerekbántalmazás miatt kell majd bíróság elé állnia, akár 3 évre is börtönbe kerülhet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű és mértékű a dachsteini gleccserolvadás. Azonnali klímavédelmi intézkedésekre van szükség – állapította meg egy helyszíni szemle után Runi Anschober környezetvédelemért felelős felső-ausztriai politikus.

 • Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  “Ellopták”, más szerző nevével használták fel a tettes novelláját, és ezért gyújthatta fel azt a kiotói filmstúdiót, amelynek lángoló épületében 33 ember lelte halálát, tíz pedig súlyosan megsérült – írta pénteken a japán sajtó.

 • Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Elképesztő indulattal ütötte nővére fejét egy baseballütővel egy 18 éves afgán fiú, aki azért rontott a 20 éves lányra Stuttgart egyik vasútállomásán, mert a lány nem azt a férfit szerette, akit az iszlám törvénykezés szerint élő családja szánt neki.