2019. június 20., csütörtök
Rafael

Belföld

Borzalom! Budapesten akart megerőszakolni egy nőt a migráns

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói december 18.-án délután fogtak el és vettek őrizetbe egy palesztin bevándorlót szexuális erőszak bűntett kísérlet gyanújával.

A nyomozás adatai szerint egy 31 éves palesztin állampolgár 2018. október 20-án éjszaka Budapest XIII. kerületében, egy társasházig követett egy nőt, majd a lépcsőházban lenyomta a földre és szexuális aktust akart létesíteni vele. A nőnek sikerült lelöknie magáról a férfit, aki ezután elmenekült a helyszínről – írja a Police.hu.


A rendőrség honlapján azt is írják, hogy a nyomozók a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították az elkövetőt és megállapították, hogy a palesztin férfi 2018 áprilisában, egy óbudai társasházban is megtámadott egy nőt. A palesztin férfi akkor a nőt nyakánál fogva lefogta, a földre szorította és szintén szexuális aktust akart vele létesíteni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetőt 2018. december 18-án délután a XI. kerületi munkahelyén elfogták.

A Magyarországon oltalmazott státuszúként tartózkodó palesztin migránst két rendbeli szexuális erőszak bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására – számol be a Police.hu.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek