2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTVA feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek a jogaikon, és azóta birtokvédelem óvja a székházat. Mindeközben a Soros-szervezetek és a milliárdos brüsszeli embere, Judith Sargentini is tovább hergeli a vandálokat.

„Kunhalmi már akkor kaphatott volna Jászai-díjat, amikor a könnygáztól mindenkinek taknya-nyála csorgott, ő meg decensen beköhögcsélt tőle, de a köztévés folyosó ajtajáról lepattanás – dublőr nélkül – mindenképpen színművészeti elismerést érdemelne” – írta egy kommentelő a videóra, amelyen az MSZP-s képviselő két köztévés alkalmazott után szaladva hatalmas fájdalomkiáltást hallat, amikor nekiszalad az előtte becsapódó ajtónak. De ugyancsak mémmé vált az a jelenet is, ahogy Hadházy „Pókhasember” Ákos (Fb-kommentben szerzett szuperhősmelléknév – a szerk.) végtagjait halált megvető bátorsággal tárja szét, nehogy eltávolítsák őt a biztonsági őrök az MTVA épületéből, miután egy korláton próbált átmászni, hogy üzemi területre hatolhasson be.


Folytatódik a Soros-színjáték

Soros emberei mindent bevetnek: provokálnak, erőszakoskodnak, játsszák az áldozatot…… de Kunhalmi még erre is rárakott egy lapáttal az MTVA-ban. :DHanggal nézd! ADD TOVÁBB!

Gepostet von ELÉG am Montag, 17. Dezember 2018

Mint látszik: az ellenzéki színészválogatott leginkább magát tette nevetségessé, de mert kárt így is okoztak bőven, az MTVA feljelentést tett az épületben randalírozó képviselők (Kunhalmi Ágnes, Tordai Bence, Niedermüller Péter, Bangóné Borbély Ildikó, Gréczy Zsolt, Varju László, Bősz Anett, Hadházy László, Szél Bernadett, Szabó Tímea, Ungár Péter és Vadai Ágnes) ellen. Az MTVA biztonsági vezetője többször igyekezett megértetni az arrogánsan tomboló képviselőkkel, hogy az épületbe beléphetnek, de az üzemi területnek minősülő stúdiókba nem, ők azonban rendre tovább követelőztek, fenyegetőztek és próbálták áthágni az ismertetett szabályokat.


Hadházy fetrengése: ITT VIDEÓ! ITT AZ IGAZSÁG!

Hadházy fetrengése: ITT VIDEÓ! ITT AZ IGAZSÁG!Ne hidd el a Soros médiumok hazugságait! A videón jól látszik: Hadházy tiltott helyre akart bemászni, miután ez nem sikerült, többször földhöz vetette magát, így szimulálta az áldozat szerepet. Ez felháborító!ADD TOVÁBB!

Gepostet von ELÉG am Montag, 17. Dezember 2018

Nem meglepő, hogy az ellenzék most is a Soros-hálózat „felforgató tanára”, Saul Alinsky hatalomátvételi forgatókönyve alapján igyekszik megszervezni akcióit. A legutóbbi tüntetések helyszínén olyan, Budapest megbénítására felszólító röplap is előkerült, amelyet a „Haza és Haladás Front” jegyez. Ilyen szervezet hivatalosan nem létezik, de a Haza és Haladás egy Bajnai Gordonhoz közeli alapítvány, amely a Clinton-alapítvány és a Soros-hálózat közös támogatásával jött létre.

Sargentini hazudik

Megint a magyar kormány ellen hergel a hazai jogállapotokról a Soros-hálózattól kapott adatok alapján hazánkat degradáló jelentést szerkesztő holland zöldpárti EP-képviselő, Judith Sargentini.

Hétfői Facebook-posztjában azzal az elképesztő hazugsággal állt elő, hogy „Orbán Viktor több munkára kényszeríti a lakosságot, fizetés nélkül”. Mint ismert: ilyet még a munka törvénykönyve megváltoztatása ellen demonstrálók sem hangoztattak, mert egyszerűen nem igaz.

Bangóné lett a sorosisták Tarantinója

„Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket” – adta az ötletet Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője az MTVA vasárnapi megtámadására szervezett gittegyleti gyűlésen.

Lebuktak! Így készült a Soros-színjáték!

Bangónéék elfelejtették kikapcsolni a felvételt. Lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt.Minden, ami a liberális sajtó kamerái előtt zajlik csupán egy színjáték.NE DŐLJ BE A HAZUGSÁGNAK! ADD TOVÁBB!

Gepostet von ELÉG am Montag, 17. Dezember 2018

Mint ismert, a vasárnapi, békésnek beállított tüntetés után az ellenzéki politikusok a köztévé megtámadására szólították fel a szánkódobáló vandál politikai aktivistákat, majd videót tettek közzé arról, hogy tarkóra tett kézzel fekszenek a földön a tévészékházban.

Egy másik, tegnap kiszivárogtatott videóból azonban kiderül, hogy az arccal a földön fekvő sorosista ellenzékiek Bangóné utasítására színészkedtek, majd két nappal később – a jelek szerint – hátba is szúrták rendezői babérokra törő politikustársukat, és közreadták az ötletelésről szóló felvételt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.