EUR: 327,38 Ft
CHF: 301,52 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Belföld

Ciki! Vona fizetés nélkül sétált ki a boltból!

Felháborodottan írt Vona Gábor posztja alá egy férfi, aki azt állítja a Jobbik korábbi elnöke fizetés nélkül vitt el az üzletből könyveket és a számlát a későbbiekben sem egyenlítette ki.

Az ismét kínos ügybe keveredett exelnöknek üzentek a könyvesboltból, hogy ideje lenne végre kifizetni azokat a könyveket, amelyekkel fizetés nélkül kisétált az üzletből. A kár hozzávetőleg 10 ezer forint – írja a Ripost.hu.


Az eset soha nem derült volna ki, ha nem maga Vona Gábor mutogatja a közösségi oldalán a megszerzett köteteket. Ennél a posztjánál háborodott fel az úr, aki kifakadásában emlékezteti a politikust, hogy a vásárláskor arra hivatkozott, hogy nincs nála a pénztárca, de később majd kifizeti a könyveket.

Kiderült, ez még a mai napig nem történt meg, a megkárosított férfi még a bankszámlaszámát is lejegyezte Vona Gábornak, hátha így kiegyenlíti végre a tartozását.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hét új medencével csábít a Dagály

  Hét új medencével csábít a Dagály

  Még tart a nyár, és hol máshol tudna az ember könnyebben megbirkózni a forrósággal, mint egy strandon. Szerencsénkre Budapest tele van különböző fürdőkkel.

 • Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Köszönetet mondot a magyaroknak Angela Merkel német kancellár, aki a Páneurópai Pikniken történt határnyitás 30-ik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen találkozott Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnök kiemelte: “a magunkfajta szabadságharcosok a kettészakítottság idején is tudták, hogy csak egy Európa van”.

 • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.