EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,72 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Ciki! Vona fizetés nélkül sétált ki a boltból!

Felháborodottan írt Vona Gábor posztja alá egy férfi, aki azt állítja a Jobbik korábbi elnöke fizetés nélkül vitt el az üzletből könyveket és a számlát a későbbiekben sem egyenlítette ki.

Az ismét kínos ügybe keveredett exelnöknek üzentek a könyvesboltból, hogy ideje lenne végre kifizetni azokat a könyveket, amelyekkel fizetés nélkül kisétált az üzletből. A kár hozzávetőleg 10 ezer forint – írja a Ripost.hu.


Az eset soha nem derült volna ki, ha nem maga Vona Gábor mutogatja a közösségi oldalán a megszerzett köteteket. Ennél a posztjánál háborodott fel az úr, aki kifakadásában emlékezteti a politikust, hogy a vásárláskor arra hivatkozott, hogy nincs nála a pénztárca, de később majd kifizeti a könyveket.

Kiderült, ez még a mai napig nem történt meg, a megkárosított férfi még a bankszámlaszámát is lejegyezte Vona Gábornak, hátha így kiegyenlíti végre a tartozását.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Bencsik Jánost, egy másik listaállító nácit jelöl a Jobbik a nőveréssel hencegő Szávay István helyére. Bencsik Gyöngyösi Márton beszéde után maga kezdett információ gyűjtésbe azokról az ‘izraeli ügynökökről” akik szerinte uralják Amerikát.

  • Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

    Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

    Durva helyesírási hibával írt papírlappal érkezett tegnap a mentelmi bizottság elé két MSZP-s képviselő: Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó, akiket a túlóratörvény szavazásának decemberi akadályozása miatt ítélt illetménymegvonásra a házelnök.