EUR: 316,44 Ft
CHF: 281,79 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Ciki! Vona fizetés nélkül sétált ki a boltból!

Felháborodottan írt Vona Gábor posztja alá egy férfi, aki azt állítja a Jobbik korábbi elnöke fizetés nélkül vitt el az üzletből könyveket és a számlát a későbbiekben sem egyenlítette ki.

Az ismét kínos ügybe keveredett exelnöknek üzentek a könyvesboltból, hogy ideje lenne végre kifizetni azokat a könyveket, amelyekkel fizetés nélkül kisétált az üzletből. A kár hozzávetőleg 10 ezer forint – írja a Ripost.hu.


Az eset soha nem derült volna ki, ha nem maga Vona Gábor mutogatja a közösségi oldalán a megszerzett köteteket. Ennél a posztjánál háborodott fel az úr, aki kifakadásában emlékezteti a politikust, hogy a vásárláskor arra hivatkozott, hogy nincs nála a pénztárca, de később majd kifizeti a könyveket.

Kiderült, ez még a mai napig nem történt meg, a megkárosított férfi még a bankszámlaszámát is lejegyezte Vona Gábornak, hátha így kiegyenlíti végre a tartozását.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Terroristát fogtak Budapesten

    Terroristát fogtak Budapesten

    A Fővárosi Nyomozó Ügyészség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) közös akciójának eredményeként Magyarországon fogták el az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjét.

  • Budapestre érkezik a Vastrón

    Budapestre érkezik a Vastrón

    Az HBO világméretű #ForTheThrone kampánya folytatódik és ezúttal a Trónok harca ismertségét egy jó ügy érdekében használja fel.