EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Nyíregyháza

Cipősdoboz-akció a főtéren – rászorulóknak gyűjtenek

A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület tagjai – a Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve – az elmúlt 10 évhez hasonlóan idén is várják a nyíregyháziak adományait a város karácsonyfája alatt, a Kossuth téren. Az akció 2018. december 8–20-ig tart, mindennap 17 és 19 óra között várják a segíteni szándékozókat – tudtuk meg az egyesülettől.

A csomagokba elsősorban játékokat, könyveket, nem romlékony édességeket tegyenek, de várnak íróeszközöket és piperecikkeket, hogy a serdülő  korosztálynak is tudjanak ajándékot vinni. A doboz ne tartalmazzon  romlékony élelmiszert, fegyver jellegű játékot, szexuális töltetű kiadványokat. Összefoglalva: olyan dolgokat várnak, amelyeket a saját gyermeküknek is szívesen átadnának. Kérik, hogy az elkészített csomagokra írják rá, azokat hány éves lánynak vagy fiúnak szánják.


Az elkészített csomagokon fel kell tüntetni hány éves lánynak vagy fiúnak szánják

A helyszínen találkozhatnak az egyesület tagjaival, önkénteseivel és nem utolsósorban a mentőkutyákkal. Az összegyűjtött ajándékokat terveik szerint 2018. december 21–22-én juttatják el a megyében élő rászoruló gyermekeknek.

Kapcsolódó Cikkek