2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Csak show és más semmi: Ezért vágyott Vastag Csaba a fődíjra

Tíz hét után véget ért a TV2 Csak show és más semmi című műsora. Hosszú hetek várakozása után kiderült, ki lett a show királya és királynője. A koronát Vastag Csaba kapta, az ezüstérmet Baronits Gábor akaszthatta a nyakába, a királynői címet pedig Tatár Csilla érdemelte ki.

Izgalmas műsorral zárt a Csak show péntek este. Volt bűvészmutatvány, táncos fitness, légtorna, óriási lufiemberek és hatalmas szappanbuborákok is.


Az est legkiemelkedőbb prdukciója Horváth Éva és Veréb Tamás légtornája volt, ami nemcsak a zsűri, de a nézők tetszését is elnyerte, pénteken ők nyerték az utolsó showt. Nem sokkal később pedig Liptai Claudia és Ördög Nóra kihirdették a műsor showkirályát és királynőjét. Az első három helyezett a következőképp alakult:
Tatár Csilla bronzéremmel zárt, ezzel ő lett a showkirálynő, Baronits Gábor esüzstérmet kapott, míg Vastag Csaba megkapta a showkirály címet.

Fotó: Mészáros Diána

– Nem számoltam a pontokat, nem is voltam teljesen tisztában azzal, hogy hogy állok. Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik rám szavaztak. Óriási öröm, hiszen a nyeremény egy Las Vegas-i út, ami úgy tudom épp egybeesik egy amerikai koncertturnénkkal. Így össze fogom kötni a kellemest a hasznossal, hiszen, ha most nem nyertem volna, akkor a zenekarom sajnos nem tudott volna velem jönni, így viszont nekik is lesz lehetőségük – lelkendezett Csaba.


A zenész egyébként elmesélte, Szandi volt az a társa, akivel a legszívesebben dolgozott együtt. – Szandi a legelső és a legutolsó adásban is a párom volt, imádtam vele dolgozni, mert nagyon hasonló karakterek vagyunk, maximalisták. Az pedig, hogy legelőször és legutolsó alkalommal is vele dolgozhattam egy szép befejezése, kerete volt számomra a shownak – mesélte Csaba.

Kapcsolódó cikkek:

Csak show és más semmi
Exkluzív! Liptai Claudia és Ördög Nóra: Nincs okunk rivalizálni
Tatár Csilla: A fiam miatt változtam meg
Szandi: Anyu álmát váltottam valóra
Köllő Babett feneke ellopta a showt
Vad csókot váltott Baronits Gábor és Eke Angéla
Richter József: Csavarok tartják össze a karját
Éjjel is magassarkúban jár mosdóba Köllő Babett

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.