2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Nagykanizsa

Diadal után vacsora

A Puncs Fagyizó FC nyerte a városi kispályás öregfiúk-bajnokság első osztályát a Mu-Vill előtt. A mindvégig kiélezett pontvadászatban a PFFC számos dobogós helyezés után szerezte meg a végső győzelmet.

Bajnoki vacsora Horváth „Mákos” Ferencnél (Fotó: PFFC)

Horváth „Mákos” Ferenc menedzser pedig, jó szokásához híven, vendégül látta az együttest, és a házánál berendezett fociszentélyben úgy terített a fiúknak, ahogyan azt – mint elárulta – 1973-ban a keszthelyi VSZK-ban Ódor Ferenc tanár úrtól tanulta.

A vidám esten az előző év legjobb játékosa, Pozsgai Albert átadta a vándorkupát az idei legjobbnak, Munkácsi Zsoltnak, akit titkos szavazással a csapat tagjai választottak érdemesnek erre a címre. Horváth Ferenc azonban leszögezte: az idén mindenki csillagos ötöst érdemel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.