EUR: 327,77 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Nagykanizsa

Diadal után vacsora

A Puncs Fagyizó FC nyerte a városi kispályás öregfiúk-bajnokság első osztályát a Mu-Vill előtt. A mindvégig kiélezett pontvadászatban a PFFC számos dobogós helyezés után szerezte meg a végső győzelmet.

Bajnoki vacsora Horváth „Mákos” Ferencnél (Fotó: PFFC)

Horváth „Mákos” Ferenc menedzser pedig, jó szokásához híven, vendégül látta az együttest, és a házánál berendezett fociszentélyben úgy terített a fiúknak, ahogyan azt – mint elárulta – 1973-ban a keszthelyi VSZK-ban Ódor Ferenc tanár úrtól tanulta.

A vidám esten az előző év legjobb játékosa, Pozsgai Albert átadta a vándorkupát az idei legjobbnak, Munkácsi Zsoltnak, akit titkos szavazással a csapat tagjai választottak érdemesnek erre a címre. Horváth Ferenc azonban leszögezte: az idén mindenki csillagos ötöst érdemel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.