2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Debrecen

Digitális világunk

Európa több városát megjárta már a Global Control and Censorship nevet viselő tárlat, amely most a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban látható. 

Az élet valamennyi területének digitalizálása és hálózatba kapcsolódásuk az infoszférában világszerte összeköti egymással az embereket. A kiállítás többek között a globális információáramlást és a tömeges adatszerzést veszi górcső alá.

Debrecen, 2018. november 24.
Látogató a német Christian Sievers Hop3 című alkotásánál a Global Control and Censorship című kiállításon a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban a megnyitó napján, 2018. november 24-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.