EUR: 336,21 Ft
CHF: 313,24 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Nyíregyháza

Díjeső hullott városunkra!

Kiosztották Az év szállása 2018 verseny díjait Budapesten, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban. A szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adta át az elismeréseket. Díjat vett át többek között az Aquarius Élmény- és Parkfürdő is – ők lettek Az év turisztikai attrakciója.

Az év szállása szakmai díjon belül az eddigi években négy kategóriában adtak át elismeréseket, idén azonban egy különdíj is gazdára talált. A rövid időn belül hatalmas népszerűségre szert tevő Pangea Hotel 9,8-as vendégértékeléssel érdemelte ki a különdíjat, amely az oklevél mellett a szallas.hu-n egy 500 ezer forintos hirdetési csomagot is tartalmazott. A Deluxe Apartman Az év szállása népszerűségi díját vitte el Panzió, apartman, vendégház kategóriában. 2603 szavazat alapján ők voltak az abszolút elsők.


A Pangea Hotel 9,8-as vendégértékeléssel érdemelte ki a különdíjat
(Fotó: Lokál)

Az Aquarius Élmény- és Parkfürdő Az év turisztikai attrakciója díj birtokosa lett. Podlovics Roland vezérigazgató Rubint Rékától vehette át az elismerést. Pataki Zita, az átadó műsorvezetője kiemelte, hogy az elmúlt években fantasztikus eredményeket ért el a fürdő, és a legvonzóbb látnivaló lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.