2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Nyíregyháza

Díjeső hullott városunkra!

Kiosztották Az év szállása 2018 verseny díjait Budapesten, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban. A szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adta át az elismeréseket. Díjat vett át többek között az Aquarius Élmény- és Parkfürdő is – ők lettek Az év turisztikai attrakciója.

Az év szállása szakmai díjon belül az eddigi években négy kategóriában adtak át elismeréseket, idén azonban egy különdíj is gazdára talált. A rövid időn belül hatalmas népszerűségre szert tevő Pangea Hotel 9,8-as vendégértékeléssel érdemelte ki a különdíjat, amely az oklevél mellett a szallas.hu-n egy 500 ezer forintos hirdetési csomagot is tartalmazott. A Deluxe Apartman Az év szállása népszerűségi díját vitte el Panzió, apartman, vendégház kategóriában. 2603 szavazat alapján ők voltak az abszolút elsők.


A Pangea Hotel 9,8-as vendégértékeléssel érdemelte ki a különdíjat
(Fotó: Lokál)

Az Aquarius Élmény- és Parkfürdő Az év turisztikai attrakciója díj birtokosa lett. Podlovics Roland vezérigazgató Rubint Rékától vehette át az elismerést. Pataki Zita, az átadó műsorvezetője kiemelte, hogy az elmúlt években fantasztikus eredményeket ért el a fürdő, és a legvonzóbb látnivaló lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.