2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Miskolc

Eklektikon 2048

A Kánon Főmesterei nem tudják csillapítani a kedélyeket a Galaktikus Irodalomban. Napkelet felől seregek gyűlnek, hogy elpusztítsák a Nyugatot. Babits Mihály és tanítványa, ifjabb Arnóti Dezső fel kell, hogy vegyék a harcot egy minden eddiginél hatalmasabb erővel szemben.

Ám a múlt sebei felszakadnak, s elszámoltatnak a bűnösök… Az Elza-trilógia epikus záródarabja már látható a Miskolci Nemzeti Színházban. Prohászka Fanni (képünkön) Janus Pannonius szerepében lép színre Benkó Bence, Fábián Péter és Zságer-Varga Ákos Eklektikon 2048 című darabjában.

Miskolc, 2018. november 28.
Prohászka Fanni Janus Pannonius szerepében Benkó Bence, Fábián Péter és Zságer-Varga Ákos az Eklektikon 2048 című előadásának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2018. november 28-án. Az Elza-trilógia befejező részét Benkó Bence és Fábián Péter rendezésében mutatják be 2018. november 30-án.
MTI/Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.