2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Extra

Életüket kockáztatták a Csak show és más semmi versenyzői

A Csak show és más semmi versenyzői a döntő előtti adásban testi épségüket kockáztatva kápráztatták el a nézőket. Többen le is sérültek a felkészülés, illetve a produkciók közben. 

A TV2 Csak show és más semmi pénteki adásában minden eddiginél veszélyesebb produkcióval készült néhány versenyző. A zsűri, műsorvezetők és a nézők egy-egy előadás közben feszülten vagy éppen eltakart szemmel izgultak kedvenceikért a stúdióban. Az elképesztő mutatványok elsajátítás és bemutatása alatt többen le is sérültek.


Az estét Köllő Babett és Pápai Joci indította különleges táncprodukciójukkal. Ezután Curtis és Horváth Éva varázsolt igazi roma hangulatot a stúdióban. Még a zsűri is dalra fakadt és külön kiemelték a rapper tökéletes ritmusérzékét és táncmozdulatait.

A vidám előadásokat a show eddigi legveszélyesebb mutatványa követte. Tatár Csilla és Vastag Csaba életüket kockáztatva szabadulóművészeként kápráztatták el a zsűrit. Miközben a műsorvezető a levegőben, az énekes pedig fejjel lefelé lógva próbált kiszabadulni a kötelek fogáságából, alattuk tűz égett és éles vasrudak álltak ki. Nagyon kellett koncentrálnia a két sztárnak, mert egy rossz mozdulat akár végzetes is lehetett volna számukra.


Csaba férfiként irányította partnerét, így végül mindketten sikeresen kiszabadultak. Az énekes azonban így is megsérült, meghúzta a karját miközben Csillát tartotta a levegőben, amit még az adás végén is fájlalt.

A kilencedik adás következő párosa Eke Angéla és Veréb Tamás volt, aki kortárs tánccal készültek erre a hétre. Az egyik próba alatt azonban a színésznő rosszul esett és megsérült a térde, így a produkció alatt is kötéssel a lábán táncolt, amit az előadás után még jobban fájlalt.

Tomi háta is megroppant a felkészülés alatt, ezért kérdéses volt, mennyire tud majd mozogni az élő adásban.

Minden sérülés ellenére, a két sztár tökéletesen teljesítette a feladatot.

A feszült pillanatok után Koholák Alexa és Schobert Norbi fergeteges poénjaikkal oldották a feszült pillanatokat. A vidám percek után a görkorcsolyázó Szandi és eheti párja, Baronits Gábor következett. A színész lábán még sose volt görkorcsolya, ennek ellenére profikat meghazudtoló módon gurult a színpadon. A bevállalós énekesnő pedig testi épségét kockáztatva többször forgott a levegőben, miközben társai a kezénél vagy a nyakánál fogva tartották őt.

A zsűri és a nézők végül a hét győztesének Tatár Csillát és Vastag Csabát választották. Jövőhéten pedig a műsor döntőjében kiderül ki lesz a tizenkét sztár közül az az egy, aki elviheti az év showkirálya vagy showkirálynője címet.

 

Egyedi frizurák estéje

A kilencedik adást nemcsak a feszült pillanatok, de az egyedi, különleges és mókás frizurák is jellemezték. Pápai Joci a védjegyévé vált copfját göndör fürtökre cserélte, akárcsak Baronits Gábor. A színész hajkoronáját egy rikító rózsaszín hajpánt is ékesítette. Tatár Csilla kócos, szerteszét álló frizurája is igazán meghökkentőre sikeredett.

Kapcsolódó Cikkek