EUR: 327,38 Ft
CHF: 301,52 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Extra

Életüket kockáztatták a Csak show és más semmi versenyzői

A Csak show és más semmi versenyzői a döntő előtti adásban testi épségüket kockáztatva kápráztatták el a nézőket. Többen le is sérültek a felkészülés, illetve a produkciók közben. 

A TV2 Csak show és más semmi pénteki adásában minden eddiginél veszélyesebb produkcióval készült néhány versenyző. A zsűri, műsorvezetők és a nézők egy-egy előadás közben feszülten vagy éppen eltakart szemmel izgultak kedvenceikért a stúdióban. Az elképesztő mutatványok elsajátítás és bemutatása alatt többen le is sérültek.


Az estét Köllő Babett és Pápai Joci indította különleges táncprodukciójukkal. Ezután Curtis és Horváth Éva varázsolt igazi roma hangulatot a stúdióban. Még a zsűri is dalra fakadt és külön kiemelték a rapper tökéletes ritmusérzékét és táncmozdulatait.

A vidám előadásokat a show eddigi legveszélyesebb mutatványa követte. Tatár Csilla és Vastag Csaba életüket kockáztatva szabadulóművészeként kápráztatták el a zsűrit. Miközben a műsorvezető a levegőben, az énekes pedig fejjel lefelé lógva próbált kiszabadulni a kötelek fogáságából, alattuk tűz égett és éles vasrudak álltak ki. Nagyon kellett koncentrálnia a két sztárnak, mert egy rossz mozdulat akár végzetes is lehetett volna számukra.


Csaba férfiként irányította partnerét, így végül mindketten sikeresen kiszabadultak. Az énekes azonban így is megsérült, meghúzta a karját miközben Csillát tartotta a levegőben, amit még az adás végén is fájlalt.

A kilencedik adás következő párosa Eke Angéla és Veréb Tamás volt, aki kortárs tánccal készültek erre a hétre. Az egyik próba alatt azonban a színésznő rosszul esett és megsérült a térde, így a produkció alatt is kötéssel a lábán táncolt, amit az előadás után még jobban fájlalt.

Tomi háta is megroppant a felkészülés alatt, ezért kérdéses volt, mennyire tud majd mozogni az élő adásban.

Minden sérülés ellenére, a két sztár tökéletesen teljesítette a feladatot.

A feszült pillanatok után Koholák Alexa és Schobert Norbi fergeteges poénjaikkal oldották a feszült pillanatokat. A vidám percek után a görkorcsolyázó Szandi és eheti párja, Baronits Gábor következett. A színész lábán még sose volt görkorcsolya, ennek ellenére profikat meghazudtoló módon gurult a színpadon. A bevállalós énekesnő pedig testi épségét kockáztatva többször forgott a levegőben, miközben társai a kezénél vagy a nyakánál fogva tartották őt.

A zsűri és a nézők végül a hét győztesének Tatár Csillát és Vastag Csabát választották. Jövőhéten pedig a műsor döntőjében kiderül ki lesz a tizenkét sztár közül az az egy, aki elviheti az év showkirálya vagy showkirálynője címet.

 

Egyedi frizurák estéje

A kilencedik adást nemcsak a feszült pillanatok, de az egyedi, különleges és mókás frizurák is jellemezték. Pápai Joci a védjegyévé vált copfját göndör fürtökre cserélte, akárcsak Baronits Gábor. A színész hajkoronáját egy rikító rózsaszín hajpánt is ékesítette. Tatár Csilla kócos, szerteszét álló frizurája is igazán meghökkentőre sikeredett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  A STRAND Fesztivált szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két jótékonysági akicót is szerveztek Zamárdiban.

 • Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre tudatosabbak a mai fiatalok jövőjüket illetően. Az előző évekhez képest a 19–29 év közötti korosztály 56 százaléka már külön él szüleitől és szeretne minél előbb családot alapítani.

 • Ellopták a Mona Lisát!

  Ellopták a Mona Lisát!

  108 éve ezen a napon rabolták el Leonardo da Vinci világhírű festményét, a Mona Lisát. A bűncselekmény hatalmas médiszenzációnak számított akkoriban.

 • Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda egy éve szingli, és már tárt karokkal várja az igazit. Asztrológusa szerint jövő év elején találhatja el Ámor nyila, az ügyvédjelölt a nagy találkozásra pedig lelkileg is igyekszik felkészülni.