EUR: 323,59 Ft
CHF: 292,01 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Elhunyt édesapjával beszélget Németh Kristóf

Németh Kristóf a mai napig nem tudta feldolgozni édesapja tíz évvel ezelőtti halálát. A színész rendszeresen próbál szerettével kapcsolatot teremteni, és mint mondja, néha sikerül is neki. Elhunyt édesapja egy alkalommal még kisfiát, Lócit is meglátogatta.

Németh Kristóffal a Lokál nemrég a MikulásGyár sajtótájékoztatóján találkozott, ahol kiderült, hogy a színész már gyerekkorában is sokat adakozott.


– Kicsi korom óta sok karitatív akcióban vettem részt, a családom a jótékonyságra mindig is kiemelt figyelmet fordított. A hagyományt szeretném továbbvinni, igyekszem Lócinak is megtanítani, hogy adni jobb, mint kapni. Ő egyébként is nagyon érzékeny a társadalmi problémákra, jó látni benne az őszinte gyermeki tisztaságot, amivel minden évben segít a rászorulókon – kezdte a Lokálnak Németh Kristóf, akinek hasonlóan szoros a kapcsolata fiával, mint amilyen neki volt gyerekként az édesapjával. A köztük lévő erős kötelék pedig szerette halála után sem látszott gyengülni.

– A mai napig nagyon fáj, hogy édesapám már nincs mellettem. Hosszú betegség után vesztettem el, nem sokkal azután, hogy Lóci megszületett. Nem tudom, és nem is akarom őt elengedni. Rendszeresen próbálok vele beszélgetni, és néha úgy érzem, hogy sikerül is választ kapnom a kérdéseimre – árulta el a Fórum Színház igazgatója, aki noha vallásos családban nevelkedett, fiára, Lócira nem szeretné ráerőltetni a hitet.


– A családomban több lelkipásztor is volt, ebből kifolyólag gyerekként nagyon sokat jártam templomba. Lócitól ezt nem várom el, bízom benne, hogy idővel kialakítja a saját hitét, de tudom, hogy ő is nyitott erre. Pár évvel ezelőtt például azt mondta nekem, hogy néhány perc erejéig találkozott a nagyapjával, akit három hónapos korában veszített el. Nehéz az ilyet ép ésszel felfogni, de bízom benne, hogy valamikor a jövőben még én is láthatom az apám  – tette hozzá Kristóf.

Kapcsolódó Cikkek