2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb Szombathely

Elismerés a könyvtárnak

A Berzsenyi Dániel Könyvtár 2018-ban elnyerte a könyvtárak szakmai munkájának elismerését jelentő Minősített Könyvtár címet.

Az intézmény beadott pályázatának értékelésekor komoly előnyt jelentett a kiegyensúlyozott szolgáltatás, a hosszú rendelkezésre állás, a színes és értékes rendezvények, a pályázatok sikerei, Vas megye kistelepülési könyvtárainak ellátása, szakmai támogatása, valamint a munkatársi közösség szoros együttműködése a szolgálandó közösség érdekében.

Fekete Péter államtitkár adta át a díszoklevelet  Fotó: BDMK

A Minősített Könyvtár címet 2022-ig viselheti az intézmény. A díszoklevelet Nagy Éva igazgató és Baráthné Molnár Mónika igazgatóhelyettes vette át az Emmi Tükörtermében, Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.