EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb Kecskemét

Elismerték a kórházi dolgozókat

Ünnepi vezető testületi ülést tartott a Bács-Kiskun Megyei Kórház a közelmúltban a Három Gúnár Rendezvényházban, ahol az idei év elismeréseit is átadták. 

Az ünnepi köszöntőket követően dr. Svébis Mihály főigazgató értékelte a kórház 2018-as évét, majd az intézmény lelkésze, Hodánics Tamás mondott a közelgő karácsony hangulatát idéző beszédet. Ezt követően pedig a főigazgató átadta a kórház dolgozóinak az elismeréseket.


A Három Gúnár Rendezvényházban osztották ki a díjakat az egészségügyi dolgozóknak

Semmelweis Ignác emlékplakettben részesült dr. Máttyássy Adrienn, a pszichiátriai osztály vezető főorvosa. Kossuth Zsuzsanna emlékplakettet vehetett át Szabóné Pencz Gyöngyi, a Bács-Kiskun Megyei Kórház reumatológiai osztályának vezető ápolója. A Széchenyi István emlékplakettet Szabó Imre, a Bács-Kiskun Megyei Kórház gazdasági osztályának vezetője vehette át. Tudományos díjban részesült dr. Sikorszki László PhD, az általános sebészeti osztály vezető főorvosa, valamint a testületi ülésen köszöntötték Pap-Szekeres Anita ápolási igazgatót, aki nemrégiben a MESZK V. szakdolgozói kongresszusán „MESZK Szakmai Díjat” kapott. Ezenkívül köszöntötték dr. Borda Ferencet, a MOK Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetének elnökét, aki az orvosi kamara Hippokratész Emlékérem kitüntetésében részesült.

Idén először a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány is díjakat adott át a szervezet közhasznú tevékenységét évek óta támogató programok képviselőinek. Az alapítvány működése érdekében végzett munka elismeréseként oklevelet vett át Nagy Ferencné, a kórház közgazdasági osztályának egykori osztályvezető-helyettese, a lakossági szűrőprogramokban való részvétel elismeréseként Cserényi Mária, az I. belgyógyászat-kardiológiai osztály vezető ápolója, az egészségügyi ismeretterjesztés elismeréseként a Gyógyító Bocsok program képviselője, dr. Bozóki Boglárka gyermekorvos, és szintén elismerést kapott dr. Szabó István, a sürgősségi betegellátó osztály vezető főorvosa, az újraélesztési alapismeretek széles körű megismertetéséért.

Kapcsolódó Cikkek