2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Hódmezővásárhely

Elismerték a kórházi dolgozókat

Erzsébet-napi ünnepi tudományos ülést tartott a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ. A Fekete Sasban megrendezett találkozót hódmezővásárhelyi és makói egészségügyi dolgozók közös részvételével tartották. A szakmai előadások mellett adjunktusokat és főorvosokat neveztek ki – tájékoztatott dr. Kallai Árpád.

Az összevont egészségügyi intézmény főigazgatója elmondta, ez jó alkalom arra, hogy az intézmény szakemberei tudományos munkájuk eredményeiről és legfrissebb kutatásaikról beszámoljanak kollégáiknak. Hagyomány, hogy ilyenkor külső előadókat, kiemelkedő szakembereket is meghívnak. Ezúttal Lengyel Csaba professzor előadását hallgathatták meg a jelenlévők.


Adjunktusok és főorvosok kinevezése is megtörtént

Kallai Árpád szerint az orvosok és ápolók számára nagyon fontosak a visszajelzések és elismerések. Egy olyan időszakban különösen, amikor anyagi nehézségekkel vagy a humán erőforrás hiányával napi szinten kell megküzdeniük. – Az ilyen együtt töltött pillanatok átlendítenek a nehézségeken – hangsúlyozta a főigazgató. Főorvosi kinevezésben részesült dr. Góg Beáta Makóról és dr. Szökő-Császár Ildikó Hódmezővásárhelyről. Dr. Mike Éva Zsuzsanna és dr. Sebők Rita adjunktusi kinevezéseiket vehették át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.