EUR: 317,81 Ft
CHF: 280,42 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

A Soros-hálózat emberei ellenzéki politikusok vezetésével törtek-zúztak Budapesten

Mint arról már beszámoltunk, szerdán az utcára vonuló ellenzéki vandálok gátlástalan módon több száz milliós kárt okoztak a fővárosnak. Csütörtök este újra kivonult a pár száz főből álló, erőszakos szélsőbaloldali csoport Budapest utcáira a Soros-hálózat vezetésével. Az összegyűlt társaság, soraikban a Momentum vezetőivel ma is füstbombákkal, sörös dobozokkal, üvegekkel, petárdákkal dobálta a Parlamentet védő rendőröket.

A pár száz fős szélsőséges csoportot megint a sokszorosan bukott pártvezetők, valamint – ahogy arról Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is beszélt csütörtökön, Soros György kitartottjai vezették és hergelték – írja az Origo.


/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A lap beszámolója szerint a csütörtöki alkalomra is eljött valamennyi bukott ellenzéki figura, akik így akartak az április 8-án a végletekig lejáratódott, és azóta folyamatosan belső pártviszályoktól szenvedő pártjaik számára népszerűséget szerezni. Jelen volt a Jobbikból Sneider Tamás, Gyöngyösi Márton, az MSZP-ből Nyakó István, a már a Parlamentben is botrányosan viselkedő Kunhalmi Ágnes, de látható volt Karácsony Gergely és mások is a Párbeszéd nevű mérhetetlen formációból.

A tüntetésen szintén megjelent Széll Bernadett, aki egyéb lehetőség híján immáron Gyurcsány pártjának szakértőjeként vonult az utcára. Fekete-Győr András, a Momentum vezére pedig az erőszakot hiányolva eldobta az első füstbombát a rendőrökre, miközben az őrjöngő tömeg a „kurva boldog karácsonyt” szlogent kiabálta.


Budapest, 2018. december 14.
MTI/Mohai Balázs

Az álszent módon beígért békés demonstráció helyett persze ma is tűzijátékokkal, füstbombákkal, sörös dobozokkal és minden egyébbel dobálták a Parlament épületét védő rendőröket.

Az, hogy Magyarországon zavargásokat robbantsanak ki, a Soros-hálózat szívügye. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a rendőrökre támadó anarchistákat Twitteren, a Soros-Sargentini jelentés megfogalmazója, a magyargyűlölő Judith Sargentini szélsőbaloldali holland EP-képviselő hergelte – számol be az Origo.

A szerdai tüntetéshez hasonlóan, a csütörtöki tombolás során is több rendőr megsérült. Őket kórházba kellett szállítani. Volt, akinek a karja is eltört.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek