EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Külföld

Eltűnt lány ügyében nyomoz a rendőrség, egy holttestet találtak

 A 19 éves Jade McGrath-et utoljára Inverness Leachkin régiójában látták november 28-án. A nyomozás során kutyákat és a Brit Királyi Légierőt is bevetették. A rendőrség a tegnapi napon bejelentette, egy holttestet találtak a keresés során.

A skót rendőrség megerősítette, egy testet találtak Invernessben délután 3 óra környékén. A holttest azonosítására még nem került sor.


Jade eltűnése után a rendőrség és a családtagok is aggódásukat fejezték ki. Mindenkit, aki 13:45 körül Inverness Leachkin régiójában járt megkértek emlékezzenek vissza, hogy látták-e a lányt.

A 19 éves lány körülbelül 158 cm magas, apró termetű, hosszú hidrogénezett szőke haja van, ami a tövénél fekete, végénél pedig kék színű. Jade zöld kabátot, fekete nadrágot és Nike edzőcipőt viselt az eltűnése napján.

A lány alkarján egy jellegzetes Alíz csodaországban tetoválás van és a kezén lévő további tetoválásokról is könnyen felismerhető.

Kapcsolódó Cikkek

 • Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű és mértékű a dachsteini gleccserolvadás. Azonnali klímavédelmi intézkedésekre van szükség – állapította meg egy helyszíni szemle után Runi Anschober környezetvédelemért felelős felső-ausztriai politikus.

 • Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  “Ellopták”, más szerző nevével használták fel a tettes novelláját, és ezért gyújthatta fel azt a kiotói filmstúdiót, amelynek lángoló épületében 33 ember lelte halálát, tíz pedig súlyosan megsérült – írta pénteken a japán sajtó.

 • Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Elképesztő indulattal ütötte nővére fejét egy baseballütővel egy 18 éves afgán fiú, aki azért rontott a 20 éves lányra Stuttgart egyik vasútállomásán, mert a lány nem azt a férfit szerette, akit az iszlám törvénykezés szerint élő családja szánt neki.