EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Külföld

Elvált 300 éves szellemkalóz férjétől az ír nő

Tönkrement a 46 éves Amanda Teague házassága 300 éves szellemkalóz férjével, így bejelentette: kudarcba fulladt a frigy, elválnak.

Az ír asszony alig egy éve ment hozzá a szellemhez, a lagzit tavaly tartották meg Jackkel, természetesen egy hajón, nemzetközi vizeken. A bizarr történet után Amanda csak annyit mondott, az okokról egyelőre nem kíván beszélni, de mindenki legyen óvatos, ha a szellemvilágba lép, mert az nem olyasmi, amivel érdemes szórakozni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű és mértékű a dachsteini gleccserolvadás. Azonnali klímavédelmi intézkedésekre van szükség – állapította meg egy helyszíni szemle után Runi Anschober környezetvédelemért felelős felső-ausztriai politikus.

 • Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  “Ellopták”, más szerző nevével használták fel a tettes novelláját, és ezért gyújthatta fel azt a kiotói filmstúdiót, amelynek lángoló épületében 33 ember lelte halálát, tíz pedig súlyosan megsérült – írta pénteken a japán sajtó.

 • Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Elképesztő indulattal ütötte nővére fejét egy baseballütővel egy 18 éves afgán fiú, aki azért rontott a 20 éves lányra Stuttgart egyik vasútállomásán, mert a lány nem azt a férfit szerette, akit az iszlám törvénykezés szerint élő családja szánt neki.