2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

Nemrég robbant a hír, hogy kilenc hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista azonban nem szomorkodik, élvezi szingliélete minden egyes percét, hiszen még számos új kihívás vár rá az év hátralévő részében.

Rippel Feri /Fotó: Mészáros Diána

Kirobbanó formában van Rippel Feri! Párkapcsolatát maga mögött hagyva újult erővel vágott bele a munkába, nemrég első, életmódváltással kapcsolatos könyve is megjelent.


– Nagyon boldog vagyok, egyszerűen imádom az életem, most úgy érzem, hogy semmi sem állíthat meg. Nemrég debütált a Cél a 100 év című könyvem, amire nagyon büszke vagyok. Ez egy életmódkönyv, remélem, hogy időtálló olvasmány lesz – kezdte lapunknak Rippel Feri, aki fiatalokat megszégyenítő akaraterővel küzdötte be magát a Ninja Warrior döntőjébe, így még az is előfordulhat, hogy a TV2 nagy sikerű műsorának ő lesz a végső győztese. A 47 éves sztár úgy véli, rengeteg mindent köszönhet a sportnak, többek közt előző párját, Vikit is.

– Biztos vagyok benne, ha nem lenne ilyen egészséges a testem és a lelkem, és nem tartanám magam ilyen jól, akkor anno Vikinek sem kellettem volna. Kilenc hónapig tartott a szerelmünk, de nem titok, hogy én nagyon kemény tempót diktálok, amivel nehéz lépést tartani. Vikinek ez egyébként egész jól sikerült, felvette a lendületemet, de a távolság így is közénk állt. Ő Szegeden volt, én Budapesten, és egy idő után egyre ritkábban tudtunk időt szakítani egymásra, a saját életét viszont egyikünk sem akarta feladni. Szép lassan eltávolodtunk egymástól, majd normális keretek között megbeszéltük, hogy az lesz a legjobb, ha befejezzük – árulta el az artista, aki amióta szingli, alig tudja magáról levakarni a csajokat.


– A nők szerencsére folyamatosan keresik a társaságom, minden nagyképűség nélkül mondhatom, ha akarnék, akkor szebbnél szebb lányokból válogathatnék. Sokan Viki példájából okulva keresnek meg, hiszen annak idején mi is a neten ismerkedtünk meg. Ez a fajta rajongás egy pozitív mellékhatása az ismertségemnek, de most egyelőre élvezem a szingliélet adta teret, nem akarok újra abba a hibába esni, hogy esetleg idő hiányában egy újabb párkapcsolatom megy tönkre – szögezte le Feri.

Kapcsolódó Cikkek