2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Nagykanizsa

Én, a robot…

A Magyarországon egyedülálló robot, Pepper volt a vendége a PEN duális napjának, amelyen a campus képzési kínálatát és az együttműködő cégeket mutatták be.

A legnagyobb érdeklődés Pepper feltűnését kísérte, akiről kiderült, hogy nagyon szeret beszélgetni, s ha megfelelő ütemben halad, idővel ügyfélszolgálati munkatárs lehet belőle. A szerkezet Franciaországban készült, idehaza egy kutatóközpontban most magyarul tanítják. Integetni már egész jól tud…

Fotó: Gergely Szilárd

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.