2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Extra

Énekesnőnek készül Pintér Tibi exe

Pintér Tibor exe, Rubos Frida még nem tudott továbblépni volt szerelmén. Hiába rajongják körül a férfiak, nem áll készen egy kapcsolatra, szeretne csak saját magára koncentrálni. Éppen új otthonát rendezi be, dolgozik és énekelni tanul. 

– Nem tudtam még lezárni a kapcsolatomat. Lehet, hogy nem látszott, de én nagyon szerettem Tibort, és nehéz ezen továbblépni. Hiányzik ő és a színház tagjai is, akikkel baráti kapcsolatot alakítottam ki, amíg ott laktam. Sokat sírtam, de tudom, hogy mindaz, ami történt, csak még erősebbé tett. Nagyon hálás vagyok az embereknek, mert rengeteg kedves és vigasztaló üzenetet kaptam, sokan kiálltak mellettem, ez pedig mind erőt ad – kezdte Rubos Frida a Lokálnak. A 21 éves lány igyekszik továbblépni, és szeretne egy új fejezetet nyitni az életében. Dolgozik, iskolába jár, és énekelni is tanul.


– Igyekszem a saját lábamra állni. Nemrég költöztem be az új lakásomba, amit a TV2 Legbátrabb páros-nyereményéből csinosítgatok, hogy minél otthonosabb legyen. Sok barátom van, és a keresztszüleim is Pesten laknak, így van kihez fordulnom, ha segítség kell. Jelenleg egy kétéves masszőrtanfolyamra járok, és irodai asszisztensként dolgozom. Emellett elkezdtem újra énekelni. Gyerekkoromban jártam énekkarba, és megtanultam zongorázni is. A nyár folyamán a TV2 egyik műsorában ismerkedtem meg Singh Vikivel, akihez szeptember óta járok hangképzésre, és érzem, hogy két hónap alatt is sokat fejlődtem. Később szeretnék a zenei pálya felé is nyitni. Ehhez viszont életmódot kell váltanom, ugyanis az egyik hangszalagom megvastagodott. Nem ehetek csípőset, nem ihatok alkoholt, és a dohányzásról is leszokóban vagyok – mesélt jövőbeli terveiről Frida, akinek rengeteg hódolója akadt az elmúlt időben.

– Már a kapcsolatom alatt is udvaroltak férfiak, de amióta szingli vagyok, még többen próbálkoznak. Az udvarlás mellett konkrét ajánlatokat és meztelen fotókat is kapok. Én azonban nem állok még készen egy kapcsolatra, félek tőle. Most szeretnék csak saját magamra koncentrálni, és építeni a jövőmet. A médiával pedig úgy vagyok, hogy élek a megfelelő lehetőségekkel, és arra törekszem a jövőben, hogy Rubos Fridaként legyek ismert.


Singh Viki: Frida tehetséges

A Lokál felkereste Frida énektanárát, Singh Vikit, aki nagyon bízik tanítványában. – Frida nagyon lelkes, szorgalmas, alázatos és tehetséges. A feladatunk az, hogy megtaláljuk a saját hangját, és ezáltal ő is megtalálja önmagát, ehhez pedig a legjobb úton haladunk.

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek