EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Belföld

Erőszakra buzdító cédulákat szórtak szét Budapesten

Uszításra alkalmas és erőszakra buzdító röpcédulákat szórtak szét a fővárosban Bajnai Gordon volt kormányfő alapítványának (Haza és Haladás) aktivistái, akiket nagy valószínűséggel egy, a bevándorláspárti spekulánshoz és Hillary Clinton bukott amerikai elnökjelölthöz köthető alapítvány (Center for American Progress) pénzel – írja az Origo a Ripost oknyomozó riportja alapján. 

Erre utal a röpcédula aláírása is.  Ezek a szélsőséges és erőszakos aktivisták támadtak az elmúlt napokban rendőrökre, ők törtek össze autókat, rugdosták meg a Kossuth téri karácsonyfát, téptek ki jelzőtáblákat, gyújtottak fel kukákat. Miattuk sérült meg több tucat, a Parlamentet és közrendet védelmező rendőr, miközben nyolc rendőrkocsiban is kárt tettek.


A Soros-rohamosztagosok pontosan úgy járnak el, ahogy a városszerte terjesztett röpcédula szövege mondja. A kormány ellen semmi sem szent! Bénítsd meg a várost! – írja a Ripost.

Mindenféle kitalált álcivil szervezet mögé bújnak, ezt a röpcédulát is a Haza és Haladás nevében terjesztik. A Haza és Haladás köztudomásúlag Bajnai Gordon alapítványa. Ezt az alapítványt a Hillary Clintonhoz közeli Center for American Progress pénzeli, amelynek létrehozásában alapvető szerepet játszott Soros György.


Egy jól kitalált, máshol már sikerrel kipróbált anarchista forgatókönyv szerint történnek az események. Ennek eredetijét még Hillary kedvenc szerzője, egy bizonyos Saul Alinsky fogalmazta meg. Az Egyesült Államok bukott elnökjelöltje róla írta az agresszív anarchizmussal egyetértő (!) diplomamunkáját.

A 2016-os választási kampány idején, hogy ne legyen belőle baj megpróbálták elrejteni a nyilvánosság elől Hillary irományát. Az anarchisták apostola szerint: támadj, fenyegess, gyakorolj folytonos nyomást, hozd ki a sodrából az ellenfeled, hátha elveszíti a fejét! Ezeket az elveket követik a gyújtogató Soros-aktivisták is, pontosan ezt tették a múlt héten Budapesten is. Egyébként az erőszakos események folytatását ígéri a röpcédula – írja a lap.

A nácikhoz hasonlóan az anarchisták is gyűlölik a keresztényeket

A Radikálisok Szabálykönyve című hírhedt művében Alinsky még tovább megy, és keresztényellenes üzeneteket fogalmaz meg.

Így már érthető, hogy miért támadt rá a csőcselék a keresztény jelképekre, a karácsonyfára, a jászolra, Jézus születésének jelképeire. Bassz…tok meg Jézust! – hangzott a csatakiáltás szerdán este a Kossuth téri betlehemesnél.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek