EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Extra

Feje tetejére állt idén Ábel Anita élete

2018 számtalan változást hozott Ábel Anita számára, amellett ugyanis, hogy az év elején otthagyta a TV2-t, nemrég a 16 évig tartó házasságából is kilépett. A műsorvezető most meglepő őszinteséggel vallott a változásokkal kapcsolatos érzéseiről saját talkshowjában, a Nő Commentben.

Fotó: Lokál

“Év elején meghoztam egy nagyon komoly szakmai döntést, egy biztonságot adó egzisztenciát hagytam ott. Én is megtanultam a nemet mondás művészetét, és nem tudtam, hogy hova lépek ki, hiszen mindenki azt gondolta, hogy két nap múlva egy másik televízióban fogok ülni, és nem így lett. Az élet csodásan rendezte a szakmai kihívásokat – kezdte a Spektrum Home-on Ábel Anita, aki épp a napokban vehette élete egyik legnagyobb szakmai elismerését, amivel a saját menedzsmentje, a TMC jutalmazta meg.


“Nincs jobb érzés mint díjat kapni, és ha azt a saját csapatodtól kapod, talán még jobb érzés. 2018-ban 7 különböző tévécsatornán tűntem fel vagy dolgoztam, ez volt az álmom, hogy független, önálló tévés legyek, ez a díj igazolja, sikerült! Remélem 2019 is ilyen izgalmas és tartalmas év lesz szakmailag” – írta Facebook-oldalán a műsorvezető, akinek a karrier mellett a magánéletében is komoly változások történtek. Nemrég ugyanis kilépett a 16 évig tartó házasságából, és mint arról a Lokál is beszámolt, a szakítást a műsorvezető kezdeményezte, és már a válási papírokat is beadták. A válás előtt Anita és Krisztián gondolkodtak a párterápián, ám végül mindketten az újrakezdés mellett döntöttek. Lányuknak, Lucának mindezt közösen mondták el, a műsorvezető pedig reméli a legjobbakat a jövőre nézve, hisz a változás erejében.

“(…) Van egy magánéleti váltás is az életemben, én mindig a biztonságra törekedtem, de aztán az ember egy bizonyos kor fölött megnézi azt, hogy őt hogyan kezelik mások, és tulajdonképpen úgy kezelnek téged mások, ahogyan te saját magad kezeled. Ez egy nagyon fontos felismerés volt. Most azt mondom, hogy hiszek a változás erejében, jól vagyok, jól vagyunk, nagyon fontos ez a többes szám, és nagyon várom a 2019-et” – tette hozzá Anita.


A talkshow teljes adását ma este 9 órától láthatják a nézők a Spektrum Home csatornáján, ahol az is kiderül, hogy műsor többi résztvevője, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta, Bódi Margó, Gryllus Dorka és Rákóczi Feri hogyan értékeli az elmúlt egy évet.

Kapcsolódó Cikkek