2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Belföld

Felkészült erre? Ilyen idő lesz karácsonykor

Úgy tűnik már nem csak a tavasszal mondhatnánk, hogy szeszélyes az időjárás, mert ez már érvényes a télre is.

Miközben még november közepén még elegendő volt magunkra venni egy vastagabb pulóvert, annyira kellemes volt az idő, addig pár nappal később már kőkeményen röpködtek a mínuszok napközben is.

Bár bizonyára nagyon sokan szeretnék, ha fehér lenne a karácsony, eddig úgy néz ki, ez csak óhaj marad.

Az accuweather.com előrejelzése szerint ugyanis, maximum 24-én várható havazás, de előtte és utána is esőt jósolnak, ami miatt még ha esik is hó, biztosan nem marad meg a téli szünetben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  A helyi termelői piacok száma hét év alatt a két és félszeresére, 117-ről 298-ra emelkedett – mondta az agrárminiszter szombaton Nagykőrösön. Nagy István szerint ez a vidék saját erőforrásainak fokozott használatát és munkaerő megtartó erejét jelenti.

 • Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje, Európának olyan klímapolitikát kell folytatnia, amely nem a legszegényebb országokra terheli a klímasemleges gazdasági átállás költségeit – jelentette ki Varga Judit igazságügy-miniszter a Politico című, európai ügyekkel foglalkozó hírportálon megjelent véleménycikkében.

 • Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Rátelepedtek és üzletággá fejlesztették a fogvatartottak és elítéltek kártérítési rendszerét a “balliberális körökhöz és a Soros-hálózat által finanszírozott” ügyvédi irodák – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.