EUR: 317,79 Ft
CHF: 280,46 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Felmondtak és elváltak kedvenceik miatt a drukkerek

Mint ismeretes, szurkolói rendbontások miatt a Real Madrid stadionjában rendezték a Libertadores Kupa döntőjének visszavágóját.

A River Plate hosszabbítás után 3-1-re legyőzte a szintén Buenos Aires-i Boca Juniorst, így 5-3-as összesítéssel megnyerte a sorozatot, fennállása során negyedszer. A Boca szurkolói csoportjának vezetője elárulta, hogy egyesek az egzisztenciájukat is feláldozták azért, hogy a helyszínen tekintsék meg a mérkőzést.

– Voltak olyanok, akik felajánlották az autójukat, csak hogy eljöhessenek velünk a meccsre. Rengeteg sztorit hallottunk, mikor a szurkolók felmondtak, csak azért, hogy eljöhessenek Madridba, mások a teljes vagyonukat elköltötték, de olyanok is voltak, akik emiatt a meccs miatt adták be a válópert – mondta a Marca című spanyol lapnak Nicolas Mattera.

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.