EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb XX.kerület

Földesi is a családok mellett

Magyarország kormánya hivatalba lépése óta kiemelten fontosnak tartja a gyermeket nevelő családok védelmét és támogatását. Ezért vezették be a gyermekek után járó adókedvezményt és emelték kétszeresére 2010-hez képest a családoknak jutó támogatásokat.

− Most lehetőségünk van arra, hogy további intézkedésekkel támogassuk a magyar családokat − hangsúlyozta Földesi Gyula korábbi országgyűlési képviselő, amikor feleségével, Ágnessel kitöltötte a nemzeti konzultációs kérdőívet, hogy közösen döntsenek a jövőjükről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.