EUR: 330,97 Ft
CHF: 301,32 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Sport

Fury az Old Traffordon csapna össze újra Wilderrel

Hazai pályán fogadta szerda este a Manchester United labdarúgócsapata az Arsenalt. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Tyson Fury is, aki nemrég tért haza Los Angelesből, ahol egy vitatható döntetlent bunyózott Deontay Wilderrel a nehézsúlyú világbajnoki címért folyó küzdelemben. Fury elmondta, hogy szeretné, ha a visszavágóra az Old Traffordon kerülne sor.

A Premier League 15. fordulójának rangadója egyértelműen a Manchester United–Arsenal összecsapás volt. A meccs 2-2-es döntetlennel zárult az Old Traffordon, ahol ott volt Tyson Fury is.


A 30 éves nehézsúlyú ökölvívó vasárnap hajnalban még Los Angelesben lépett a ringbe Deontay Wilder ellen. Bár Wilder a 9. és a 12. menetben padlóra küldte Furyt, aki mindkét alkalommal felállt, és folytatta a küzdelmet. A találkozó végén az egyik bíró 115-111-re Wildert, a másik 114-112-re Furyt látta jobbnak, a harmadik pontozónál pedig 113-113 lett a vége, így a mérkőzés döntetlennel zárult. Ezzel mindkét öklöző megőrizte veretlenségét, Wilder pedig megvédte a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címét.

EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY.

A mérkőzést követően egyből elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy rendeznek-e majd visszavágót. Wilder kedden közölte, a lehető leghamarabb megmérkőzne ismét Furyval, s a második meccsen egyértelművé válna, melyikük a jobb bokszoló.


Franc Warren, Fury menedzsere már ötletelt a visszavágó helyszínéról, többek között szóba került a Wembley Stadion és az Emirates Stadion is, ami épp az Arsenal otthona. A United meccs félidejében a brit bokszoló a BT Sport című csatorna riporterének elmondta, hogy ő nem ezeket a helyszíneket választaná.

– Frank említette nekem az Arsenal stadionját, de nemet mondtam erre. Azt szeretném, ha az Old Traffordon rendeznénk a visszavágót. Ha minden jól megy nyáron össze is csaphatunk – mondta Fury, aki egyébként gyerekkora óta a Manchester United szurkolója.

Kapcsolódó Cikkek