2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Érd

Fussunk, hogy segíthessünk!

Hatodik alkalommal rendezik meg december 31-én délelőtt az Érdi Szilveszteri Futást, ezúttal a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány támogatására. A „Fussunk az élményért, fussunk, hogy segíthessünk!” jelmondattal hirdetett esemény részleteiről Csengeri Attila főszervező tájékoztatta a Lokál Extra olvasóit.

A tavalyihoz képest új az indulási helyszín, a Treff Sportcsarnoknál – Piroska utca 6. – lesz a rajt. Választani lehet a távok között. Az alternatív – séta – táv 700 méter, a kocogó táv 1800 méter, a fő futótáv 4300 méter, az extra futótáv pedig 10 800 méter. Reggel nyolc órától folyamatosan lehet regisztrálni, a bemelegítés kezdete háromnegyed tíz, Paule Tímea személyi edző és masszőr vezetésével. A rajt 10 órakor lesz, a rendezvény tervezett befejezési időpontja 14 óra.


Korábbi felvételünk

A nevezési díj a helyszínen fizetendő. Diákoknak 500 forint, felnőtteknek 1000 forint, amely ajánlott minimumdíjnak tekintendő, így örömmel veszik, ha valaki ennél nagyobb támogatást ad. Lesz támogató jegy is, ennek nincs felső összeghatára, és cégek esetében megjelenési lehetőséggel is járhat. Csengeri Attila azt is elmondta, hogy a nevezési díj tartalmaz egy pohár pezsgőt – gyerekeknek gyerekpezsgőt –, a részvételt igazoló oklevelet, rajtszámot, és egy közös fotón való részvételt. A rajtszám egyúttal tombolajegy is, amellyel a támogatók által felajánlott nyereményeket lehet megnyerni.

A nevezési díjak és az összegyűlt pénzadomány teljes összegét a helyszínen átadják a „Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány” képviselőjének, további támogatások pedig az alapítvány 10102086-14544002-00000006 bankszámlájára küldhetők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.