EUR: 323,59 Ft
CHF: 292,01 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Dunaújváros

Gárdonyis mesemondó sikerek

Nagyvenyimen, a tankerületi mesemondó versenyen, valamint a könyvtárban rendezett mesemondó-találkozón vettek részt a Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulói, teljesítményüket pedig mindkét megmérettetésen jutalmazták.

A dunaújvárosi iskola diákjai közül Somogyi Angelika Kármen első helyezést ért el, dr. Horváthné Lázár Gabriella tanítványa egy zagyvarónai mesét adott elő. Az intézmény tanulói a Mesemondó Gyerekek Találkozóján is részt vettek, amelyet a József Attila Könyvtárban rendeztek meg. Az idén Mátyás királyról szóló történeteket kellett előadniuk a diákoknak. A gárdonyis Somogyi Angelika Kármen és Hasanic Dávid Aranyalma-díjban részesültek, amelyet Angelikának második, míg Dávidnak harmadik alkalommal sikerült megszereznie. Angelika felkészítő tanára ezúttal is dr. Horváthné Lázár Gabriella, Dávidé pedig Braun Márta volt – tudtuk meg a Gárdonyi iskolától.


Somogyi Angelika Kármen és Hasanic Dávid Aranyalma díjban részesültek. Felkészítő tanáriak dr. Horváthné Lázár Gabriella és Braun Márta voltak (fotó: Gárdonyi)

Kapcsolódó Cikkek