EUR: 325,66 Ft
CHF: 299,36 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Geleit kirúgták a Soroksárból

Elküldte Gelei József sajtófőnököt a Soroksár SC labdarúgóklub, miután a kommunikációs vezető a kerületi polgármester kabinetfőnökeként azzal okozott botrányt, hogy SMS-ben fenyegetett börtönnel egy képviselőt. A Lokál úgy tudja: a sportklub erkölcsi okok miatt vált meg Geleitől.

Geiger Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

Mint korábban megírtuk: jó ideje izzik a levegő a soroksári polgármester, Geiger Ferenc kabinetfőnöke, Gelei József körül, mert a köztisztviselő SMS-ben fenyegette meg főnöke párttársát, a Soroksári Civil Szervezetek, Személyek Egyesülete (röviden: Civil Szervezetek) frakcióvezetőjét. A botrány ellenére a kerület korábban rendre MSZP-támogatással mandátumot nyert vezetője, Geiger Ferenc nem hajlandó hivatalosan foglalkozni az üggyel, azzal védekezik, hogy szerinte ez két magánszemély vitája, holott már az is kiderült, hogy az elmérgesedett vitában Gelei egy vélhetően illegálisan készült hangfelvétellel is fenyegetőzik.


A Soroksár SC-nél a jelek szerint nem voltak ennyire türelmesek a Gelei-üggyel kapcsolatban, mert a Lokál információi szerint az eddig ott kommunikációs vezetőként dolgozó Gelei József szerződését felbontották. Sőt lapunk úgy tudja, hogy az egyesületnél kifejezetten attól nem voltak feldobva, hogy nem a csapat, hanem a sajtófőnök áll az érdeklődés középpontjában, aki ráadásul nem a sport, hanem egy tisztázatlan fenyegetési ügy miatt került oda.

Mint ismert: a Civil Szervezetek és a Fidesz–KDNP kerületi képviselői korábban azért nem vettek részt két testületi ülésen, mert ezzel a bojkottal kívánták felhívni Geiger Ferenc polgármester figyelmét arra, hogy nem mehet el egy a hivatalában kipattant botrány mellett. A kerületvezetőnek azonban a jelek szerint olyan fontos bizalmasa személye, hogy azóta is negligálja a rendrakást az által vezetett önkormányzatnál.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek