EUR: 316,86 Ft
CHF: 278,74 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Kecskemét

Generációk találkoztak

Mintegy 20 önkéntes, köztük sok diák segített karácsonyi díszbe öltöztetni a Margaréta Otthont. Az önkéntesek világnapja alkalmából a megyében egy időben öt helyen volt hasonló program.

A Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai a helyi diákönkormányzatokkal, illetve az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi Tér fiataljaival közösen díszítették fel az idősek otthonát: piros, arany, zöld színekben pompázott a Margaréta Otthon aulája. A generációk együttesen igazi karácsonyi hangulatot varázsoltak az intézményben. Az önkéntesek Bács-Kiskun megye négy másik településén is meglátogatták a nyugdíjasotthonokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.