EUR: 323,59 Ft
CHF: 292,01 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

Hajdú Péter saját étterme után az orvosi központját is megnyitotta Törökbálinton. Az egykori tévés nemcsak kiváló üzleti lehetőséget látott az egészségügyben, hanem nagyon figyel arra, hogy ne kapjon el semmilyen betegséget. A nyíltan hipochonder Hajdú a Lokálnak elárulta: régen egy egyszerű torokfájásra is úgy ráparázott, hogy a végén már azt hitte, mandularákja van.

(Fotó: Instagram)

– Körülbelül két évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy nyitni kellene egy orvosi központot a Tükörhegyen, mert korábban ott a szakorvosi ellátás gyerekcipőben járt. Nemrég megnyitottunk, és noha ez a beindítási szakasz elég sok elfoglaltsággal jár, biztos vagyok benne, hogy hosszú távon remek üzleti lehetőségnek bizonyul – kezdte a Lokálnak Hajdú Péter, aki még sok évvel ezelőtt egy főiskolai rosszullét miatt lett hipochonder. Az üzletember, mint mondja, mára már maga mögött hagyta ezt a kényszerbetegséget, de nincsenek túl jó emlékei a témával kapcsolatban.


– Főiskolásként lettem hipochonder, egyszer egy szigorlatnál rosszul lettem, mert nem ettem, és egész egyszerűen  leesett a vércukorszintem. Persze nagyon megijedtem, rögtön elmentem egy teljes körű kivizsgálásra, ám a betegségektől való félelem a későbbiekben is megmaradt bennem. Régen minden apró tünetről azt gondoltam, hogy egy halálos betegség, előfordult, hogy fájt a torkom, és rögtön azt hittem, mandularákom van. Mindez mostanra már alábbhagyott, érdekes, hogy így 40 fölött már sokkal kevésbé tartok a betegségektől, mint fiatalon. Az évek során már kiismertem a szervezetem, de persze simán lehet, ha jelentkezne egy eddig még nem tapasztalt tünet, újra bemagyaráznék magamnak valami hülyeséget – árulta el az üzletember, aki az utóbbi időben láthatóan remek formában van. Két évvel ezelőtt 15 kilót dobott le, és a sok sportnak köszönhetően az akkori súlyát többé-kevésbé még ma is tartja.

– Folyamatosan diétázom, nem szeretném, hogy elszaladjon velem a ló, és visszahízzak, de sokszor képtelen vagyok nemet mondani egy finom desszertre. Az ilyen bűnbeeséseket sporttal igyekszem kompenzálni – tette hozzá az egykori műsorvezető, aki a válása után nemrég újra elkezdett randizni. Lehetséges partner pedig bőven akad, hiszen, mint nemrég megírtuk, Pétert százával ostromolják a nők.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek