2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Halálos gázolás Dunaújvárosban, két nőt ütöttek el

Nem három, hanem két gyalogost ütöttek el a szombati dunaújvárosi gázolásban – pontosította a korábbi elsődleges információkat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek.

Szemerei Péter helyszíni információi szerint egy gépkocsi két nőt ütött el szombat délelőtt Dunaújvárosban a Köztársaság és a Derkovits utca kereszteződésében. Korábban a rendőrség azt közölte, három gyalogost ütöttek el.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI kérdésére elmondta: az egyik gyalogos a helyszínen életét vesztette, a másik elgázolt nőt mentőhelikopter szállította súlyos sérülésekkel kórházba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.