EUR: 323,73 Ft
CHF: 292,08 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb Sopron

Halott Pénz: jubileumi fesztiválshow Sopronban

A Halott Pénz életének kiemelkedő éve lesz 2019, amelynek egyik csúcspontját június 29-ére, a Telekom VOLT fesztiválos koncertjére időzíti a formáció. A HP jövőre lesz 15 éves, amit a VOLT-on egy jubileumi fesztiválshow-val ünnepelnek.

Marsalkó Dávid szívéhez nagyon közel áll a VOLT Fesztivál
Fotó: HP

Sokan nem is tudják, hogy Marsalkó Dávid már 2004 óta ír dalokat Halott Pénz néven, amely akkor még Dávid szólóprojektjeként indult.
– A 2013-ban zenekarrá alakult történetben nehezen jött meg a siker és az ismertség, ezért is vagyunk nagyon hálásak a közönségnek, hogy felkaroltak minket – mesélte Dávid a kezdetekről.
A fiatal zenészek lépésről lépésre haladtak, és 2019-ben az ország egyik legnépszerűbb zenekaraként vágnak bele a kiemelkedően fontos, jubileumi évbe.
– Ennek egyik fontos gócpontja a VOLT-os kiemelt koncertünk lesz. A Halott Pénzzel több fronton is összenőtt fesztiválon egy különleges fesztiválműsorral szeretnénk elkényeztetni a közönségünket. Pécs mellett Sopron áll nagyon közel a szívemhez, és a VOLT-ról is rengeteg olyan emlékünk van, amelyeket időről időre szívesen felidézünk – vallotta be a frontember.
Lobenwein Norbert, a VOLT főszervezője sem titkolja, hogy a Halott Pénz a fesztivál egyik legkedveltebb és legfontosabb zenekara, és megtisztelőnek tartja, hogy a születésnapi bulinak épp Sopron és a VOLT adhat otthont.


A Halott Pénz pályája sok fiatal zenész előtt lehet példa
Fotó: HP

Fotó: VOLT Sajtó / Fűrész Zsolt

Biztosan nagy bulit csap majd a Halott Pénz
Fotó: VOLT Sajtó

Kapcsolódó Cikkek