EUR: 323,53 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Sport

Hétből hét, azaz a Veres-tesók meghódították Rómát

Meghódította Rómát a kick-boxos Veres Roland és Richárd: a testvérek az olasz fővárosban kétfős csapatok számára rendezett nemzetközi versenyen hét kategóriában indultak el, és mindegyikben diadalmaskodtak – olvasható a misportunk.com-on.

A kifejezetten magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.com beszámolója szerint a 2017 őszén megrendezett budapesti kick-box vb-n négy aranyat szerzett Veres Roland az idén is mindent megnyert, amit lehetett. Három Európa-bajnoki címe mellé súlycsoportjában első lett a Világkupa sorozatban, a római évzáró viadalon pedig méltóképpen búcsúztatta az idényt. Az 1000 versenyzőt felvonultató olaszországi megmérettetésen a még mindig csak 19 éves fiatalember bátyjával, a szintén világbajnok Veres Richárddal alkotott legyőzhetetlen párt.


A Veres testvérek mindenkit legyőztek Rómában

A beszámoló szerint a Halker-Király Team duója a  69, 84 és +84 kilóban is elindult, és ugyanígy tettek a szabad nevezéses versenyszámokban is: utóbbiban bárki bárkivel összeállhatott, mégsem sikerült senkinek felülmúlni őket. A csepeli klasszisok emellett egy másik szabályrendszerben a 69 kilósok között is verhetetlennek bizonyultak. A magyaroknak összesen 21 mérkőzésük volt, mind hat menetes, ami három-három perc küzdelmet jelentett a versenyzőknek. Ezáltal a Veres fivérek fejenként egy órát töltöttek éles küzdelemben a tatamin.

Azt, hogyan értékelik a testvérek az eredményt, és mit szeretnének igazán elérni, ide kattintva tudják elolvasni.

Kapcsolódó Cikkek