EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Hódmezővásárhelyen indít bulvárlapot Lázárnak Orbán sajtósa

Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője, Kaminski Fanny a kiadója egy új, ingyenes terjesztésű havilapnak Hódmezővásárhelyen. A Csak!-ot Körmendi Gábor, az Origo munkatársa szerkeszti, melynek első száma már meg is jelent.

Az első lapszám alapján kiderül a miniszterelnöki médiastáb nem engedte el Lázár János kezét, sőt, nagyon bíznak abban, hogy visszaszerzi nekik a várost Márki-Zay Pétertől. A nyitóoldalon rögtön egy összeállítás látható a Lázár János féle tram-train projektről.


Az új bulvárlap első kiadásában olvashatunk még Orbán Viktorról, aki arról posztolt, hogy örökbefogadott egy nyíregyházi rinocéroszt, vagy a Korda-házaspár karácsonyi készülődéséről.

A lap tartalmáról készült képeket megtekinthetik a vasarhely24.com-on.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.