EUR: 336,20 Ft
CHF: 313,32 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Tatabánya

Horgászparadicsomban jártak az életművészek

Badár Sándor és Varga Vilmos az Azori-szigetekre kalauzolta el az egyik helyi szórakozóhely közönségét a fagyos tatabányai estéből. Közös horgászélményeikből tartottak beszámolót vetítéssel és rengeteg humorral. Varga Vilmos neve a helyi rockéletből is ismerős lehet.

Sokan talán arra is emlékeznek, hogy 2016-ban horgászvilágrekordot állított fel egy több mint 130 kilós harcsával. A két életművész a humor és a horgászat révén kötött barátságot.
Együtt járták be az Azori-szigetek tengeri horgászparadicsomait is, de a két évvel ezelőtti rekordot nem sikerült megdönteniük. A közös tengeri horgászatból élmények, képek születtek, és egy közös standup műsor, amit elhoztak Tatabányára.


Varga Vilmos és Badár Sándor


Badár Sándor naptárja a következő tavasz közepéig tele van fellépésekkel. Humorista barátokkal is van közös műsora, például a Duma Jam vagy a szentesi történetekkel megtűzdelt Szenteste. Hadházy Lászlóval még mindig színpadon ünnepeltetik magukat az ötvenedik születésnapjuk alkalmából, de a saját fiával is van közös fellépése. A sok program mellett pedig már a következő világutazó túrát szervezi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.