2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Tatabánya

Horgászparadicsomban jártak az életművészek

Badár Sándor és Varga Vilmos az Azori-szigetekre kalauzolta el az egyik helyi szórakozóhely közönségét a fagyos tatabányai estéből. Közös horgászélményeikből tartottak beszámolót vetítéssel és rengeteg humorral. Varga Vilmos neve a helyi rockéletből is ismerős lehet.

Sokan talán arra is emlékeznek, hogy 2016-ban horgászvilágrekordot állított fel egy több mint 130 kilós harcsával. A két életművész a humor és a horgászat révén kötött barátságot.
Együtt járták be az Azori-szigetek tengeri horgászparadicsomait is, de a két évvel ezelőtti rekordot nem sikerült megdönteniük. A közös tengeri horgászatból élmények, képek születtek, és egy közös standup műsor, amit elhoztak Tatabányára.


Varga Vilmos és Badár Sándor


Badár Sándor naptárja a következő tavasz közepéig tele van fellépésekkel. Humorista barátokkal is van közös műsora, például a Duma Jam vagy a szentesi történetekkel megtűzdelt Szenteste. Hadházy Lászlóval még mindig színpadon ünnepeltetik magukat az ötvenedik születésnapjuk alkalmából, de a saját fiával is van közös fellépése. A sok program mellett pedig már a következő világutazó túrát szervezi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.