2019. június 20., csütörtök
Rafael

Sport

Hosszú Katinka a Fradiban folytatja

Hosszú Katinka saját klubjából, az Iron Swimtől a Ferencvároshoz igazol.

A Magyar Idők információja szerint augusztusban is szó volt a klubváltásról, amely semmiben sem befolyásolná az Iron Swim működését. Az idén a nemzetközi szövetség által negyedszer is a világ legjobb úszónőjének választott Hosszú Katinka olyan ászok társaságába kerül a Fradiban, mint Verrasztó Dávid és a Honvédból hamarosan érkező Szilágyi Liliána. A hangcsoui rövid pályás vb-n négy arany- és egy ezüstérmet szerzett versenyző átigazolásának okairól egyelőre semmit sem tudni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaoang: 2022-ig szeretnék világbajnok lenni

  Liu Shaoang: 2022-ig szeretnék világbajnok lenni

  Mindössze hat hét pihenő után májustól már újra keményen edzenek a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók, akik közül az olimpiai és Európa-bajnok Liu Shaoang egyik fő célja, hogy megszerezze a kollekciójából még hiányzó világbajnoki aranyérmet.

 • Kezdődik a nyár legnagyobb sport fesztiválja

  Kezdődik a nyár legnagyobb sport fesztiválja

  Több mint 40 sportág 2500 versenyzőjének részvételével rendezik a nyár legnagyobb sport fesztiválját, a Beach Sports Festivalt. Június 20-23. között a Lupa Beachen rendezik a strandsportágak országos, regionális bajnokságait, valamint a hagyományosan zárt terekhez kötött sportok ez alkalomra kiírt versenyeit.

 • Kásásék jutalomjátékra készülnek

  Kásásék jutalomjátékra készülnek

  Újrajátsszák a sydney-i olimpia magyar–orosz férfi vízilabdadöntőjét. Természetesen ott lesz az augusztus végi All Star fesztiválon a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás is.

 • Európa csúcsán a Ferencváros

  Európa csúcsán a Ferencváros

  Bő hat év alatt szinte a nulláról sikerült felépíteni a Ferencváros férfi vízilabdacsapatát, amely a klub 120 éves történetének első csapatsportbeli Bajnokok Ligája trófeáját nyerte meg.