EUR: 337,29 Ft
CHF: 315,39 Ft
2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Egyéb II.kerület

Idén is Memoryland, idén is Millenáris!

Idén is a Millenáris Parkban lesz Európa legnagyobb óévbúcsúztató bulija, a Mille Memoryland 2018, méghozzá a B és D épületben egyszerre partizhatnak a résztvevők.

A Vogue Italia válogatásában Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került ez a szilveszteri fesztivál, amelyet a Memoryland 2017-ben rendezett meg először, de máris hatalmas sikert könyvelhet el.


Ilyen volt a Memoryland 2017-es óévbúcsúztatója

„A Memoryland egy olyan esemény, amely már régóta hiányzott a magyar fővárosból, ami a karácsonyi ünnepek ideje alatt az egyik legnépszerűbb úti célok egyike. A Global Underground együttműködésével szervezett minifesztivál mintegy húsz órában, két felvonásban, hét nemzetközi művész közreműködésével üdvözölte 2018-at a Duna varázslatos partján” – írta a Vogue Italia magazin.

Nem véletlen hát, hogy a Miller Memoryland 2018 szervezői ezek után azt a célt tűzték ki, hogy az idei óévbúcsúztató még nagyobbat szól majd.  A szilveszteri partin olyan világhírű DJ-k tolják a zenét mint Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is.

A rajongók élvezhetik továbbá Pfirter, John Graham aka Quivver, Inigo Kennedy mixét is, és nem  hiányozhat a buliról a két magyar sztár: Dj Budai és a techno magyar nagyköveteként jegyzett Isu sem.

Kapcsolódó Cikkek