2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Extra

Igazi bébibumm a világsztároknál

2018 igazán termékeny év volt. Rengeteg világsztárhoz kopogtatott idén a gólya. Van aki fiatalon, még más ötvenen túl is gyermeket vállalt. A legtöbbjük boldogan várta a pici érkezését, de van olyan, aki még nem is látta gyermekét. 

Profimedia, Face To Face A

A Kardashian család igen termékeny évet tudhat maga mögött. Először Kim családja bővült. A kis Chicagot januárban béranya hozta világra, a reality-sztárnak ugyanis előző két terhességénél komplikációk akadtak. Éppen ezért Kanye-val úgy döntöttek nem kockáztatnak és felkérnek egy béranyát. A rapper annyira odavan kislányáért, hogy már tervezi a következőt, Kim azonban nem szeretne negyedik babát.


Profimedia, Xposurephotos

A következő a sorban Kylie Jenner volt, aki egészen lánya, Stormi érkezéséig titokban tartotta, hogy várandós. Februárban azonban örömmel tudatta a világgal, hogy Travis Scottal szülők lettek. “Éreztem, hogy jobb lesz nekem így, mert az egész élményt bensőségesen élhetem át, csak magamban. Olyan egyedülálló és megismételhetetlen pillanat volt, egyszerűen nem voltam rá felkészülve, hogy másokkal is megosszam. Meg akartam tartani magamnak” – válaszolta egy interjúban Kylie.

Profimedia, Planet

Harmadikként áprilisban Khloé Kardashian adott életet első gyermekének, Truenak. A sztáranyuka öröme azonban nem volt felhőtlen, hiszen pár nappal előtte tudta meg, hogy szerelme, Tristan megcsalta. Habár Khloé megbocsájtott gyermeke édesapjának, a kosarasról azóta újabb félreérthető felvételek kerültek elő, ezért kislányával elköltöztek tőle. Tristan azonban nem adja fel és folyamatosan ostromolja a Kardashian-lányt, aki képtelen ellenállni.


Profimedia, UPPA News

2018-ban kedvenc királyi családunk létszáma is bővült. Katalin hercegné áprilisban adott életet a legújabb trónörökösnek, aki ötödik az örökösödési listán. Vilmos harmadik gyermekéért pedig már most mindenki odavan. Lajos azonban nem sokáig marad a család legkisebb tagja, hiszen Harry és Meghan első közös gyermeke tavasszal érkezik majd.

Profimedia, Insight Media

Alec Baldwin ötödik gyermeke májusban érkezett. A 60 éves színész nagyon családcentrikus és odavan kisfiáért. Alec és 34 éves felesége rengeteg fotót oszt meg a kis Romeoról. A büszke apuka pedig már tervezi a hatodik gyermeküket.

fotó: instagram

Habár Eva Longoria már háromszor házasodott, előző két házasságából nem született gyermeke. Elmondása szerint mostani férje, José az első férfi az életében, akivel szívesen vállalt gyermeket. Eva 43 évesen, júniusban adott életet a kis Santiagonak, akit a munkába is magával visz.

fotó: Instagram

Brigitte Nielsen 54 évesen, négy fiú után adott életet kislányának. A színésznő júniusban hozta világra Fridát és kora ellenére hamar visszanyerte bomba alakját. Nielsen 2005-ben házasodott össze a 15 évvel fiatalabb Mattia Dessivel, akivel kislányuk érkezése óta még boldogabbak.

Profimedia, Splash – aktivní

Daniel Craig 50 évesen kétszeres apuka lett. A színész és felesége, Rachel Weisz nem tervezték a babát, de nagyon örültek. A kislány szeptember elején érkezett, de házaspár azóta sem mutatta meg a babát, sőt még a nevét se árulták el. Habár a színész azt mondta nagyon élvezi, hogy újra apa lett, látszik rajta, hogy nagyon kimerült.

fotó: Instagram

Hilary Duff és párja, Matthew Bair közös gyermeke októberben született. A színésznő otthonában hozta világra a kislányát, aki a Banks Violet Bair nevet kapta. A piciért pedig Hilary előző kapcsolatából született kisfia is teljesen odavan.

fotó: instagram

Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Owen Wilson harmadik gyermeke, Lylia októberben született. A színész azonban még nem látta kislányát és gyerektartást se fizet. Korábban apasági tesztet követelet, mert nem volt benne biztos, hogy korábbi szeretője, Varunie Vongsvirates tényleg tőle esett teherbe. A nő ugyanis még férjnél volt mikor viszonyt folytattak. A DNS-teszt azonban egyértelműen megállapította, hogy Owen a kislány édesapja, aki ezután megígérte, hogy gondoskodni fog a kis Lyliaról, ugyanúgy mint két korábbi kapcsolatából született fiairól. Eddig azonban nem tartotta be a szavát.

Profimedia, Beem

Kate Hudson októberben adott életet harmadik gyermekének. A színésznőnek már van két fia az előző kapcsolatából és mindennél jobban vágyott egy kislányra is, aki Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta. Vőlegényével pedig a baba után már az esküvőt tervezik.

Profimedia, Splash – aktivní

Az évet Eddie Murphy zárta, akinek december elején születette meg tizedik gyermeke, Max Charles Murphy. A színésznek több kapcsolatából is van gyermeke, többek között az énekesnő Mel B-től is. Jelenlegi párjával, Butcherrel 2012 óta alkotnak egy párt és van már egy közös kétéves kislányuk Izzy.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek