2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Így színészkedett és randalírozott a tévészákházban az ellenzék – Videók!

Miközben az ellenzék lehazudja a csillagokat az égről, egyre több bizonyíték van arra, hogy csupán színjátékot adtak elő hétfőn, mikor képviselői jogukkal visszaélve bementek az MTVA székházába és megpróbálták megzavarni az adást. Mutatjuk a bizonyítékokat!

Nagyon hatásos kép volt, ahogy Varju László DK-s képviselőt hordágyon viszik ki a mentők hétfőn az MTVA székházából.


Addigra pártársai már telekiabálták a világot, hogy “agyba-főbe” verték a képviselőt. Mutatjuk micsoda hisztériát rendezett emiatt Gréczy Zsolt és Oláh Lajos és, hogyan rontottak neki az MTVA biztonsági őreinek (az élő adást hétfőn 16.10-től közvetítette Demokratikus Koalíció Facebook oldala):

Varjú nem sokkal később saját Facebook oldalán közvetíti, ahogy “megverik” (ezt nem tudjuk megmutatni, ugyanis a képviselő a biztonsági őrök kifejezett kérése ellenére folyamatosan mutatja az arcukat). Kisvártatva azonban Varju a saját lábán sétál oda képviselőtársaihoz:


A sétálás után nem sokkal mégis mentő vitte el Varjut. Hogy is van ez? A hirado.hu közölte azokat a felvételeket, amit az ő stábjuk rögzített a DK-s fetrengéséről. Beszámolójuk szerint az ellenzéki magától feküdt le a földre, majd 45 percig nem volt hajlandó felkelni. Folyamatosan mutatta az őrök arcát, akiket szidalmazott közben.

Varju másnap frissen és kipihenten nyilatkozott az ATV reggeli műsorában, mutatjuk:

A 888.hu ironikusan megállapította, hogy a gyurcsányista politikus mindezzel a magyar egészségügy kiválóságát bizonyította, hiszen fél nappal “agyonverése” után máris felépült. A lap megszavaztatta olvasóit arról mi történhetett, e szerint Varjut feltehetően Kunhalmi Ágnes és Vadai Ágnes gyógyította meg kézrátétellel.

Bangóné lebukása és Vadai hisztije

De nem Varju magánszáma volt az egyetlen színészkedés hétfőn, amit az ellenzék bukott politikusai adtak elő, miközben az MTVA székházában randalíroztak. Varju fetrengése adott okot arra, hogy a többi ellenzéki politikus arccal lefelé, kezüket a tarkójukra kulcsolva feküdjenek a földre. A DK-s Vadai Ágnes eközben a székház előtt hisztériázott arról, hogy odabent “verik a képviselőket”, akik a “földön fekszenek”.

 

Később egy másik ellenzéki, a Fodor Gábor-féle Liberálisok képviselője Bősz Anett felejtette el kikapcsolni a telefonját, amikor az MSZP-s Bangóné arról beszél milyen “kurva erős” kép lenne, ha lefeküdnének a földre.

 

Lebuktak! Így készült a Soros-színjáték!

Bangónéék elfelejtették kikapcsolni a felvételt. Lebuktak: így rendezték meg az összes megtévesztő, hatásvadász felvételt.Minden, ami a liberális sajtó kamerái előtt zajlik csupán egy színjáték.NE DŐLJ BE A HAZUGSÁGNAK! ADD TOVÁBB!

Gepostet von ELÉG am Montag, 17. Dezember 2018

 

Bangóné később sem tagadta, hogy mindent előre elterveztek.

– Persze, hogy megszerveztük, minden percet megszerveztünk – ismerte el az MSZP-s szintén az ATV-ben. Szerinte ez ettől még nem „színjáték”, csupán egy politikai akció. A műsorban a DK-s Gréczy Zsolt azt is elárulta, hogy pártársa Oláh Lajos találta ki, hogy egy „szimpátia lefekvést produkáljanak” a tévészékházban randalírozó ellenzéki képviselők. Mutatjuk:

A trükk ezúttal sem jött össze, áldozat helyett balféket csinált magából az ellenzék.

Hadházy Pókember Ákos és Szél Detti keringője

Szintén emlékezetes az LMP két korábbi társelnökének Széll Bernadett és Hadházy Ákos kiebrudalása a székházból. A hirado.hu (akik egy stábbal végigkövették az ellenzékiek randalírozását) szerint Hadházy saját magát veszélyeztetve próbált átmászni egy lépcső korlátján és bejutni egy üzemi területre, amit a biztonságiak próbáltak megakadályozni. Érdekesség, hogy később ezen a lépcsőn Varju Lászlónak sikerült “fellógnia” az emeletre, és ott történt a fent idézett jelenetsor közte és a biztonságiak között.

Erről a jelenetről egyébként több mém is készült Hadházyt azóta csak “pókembernek” emlegeti az internet népe. Mutatjuk az egyik legjobbat:

Hadházy ezután szintén levetette magát a földre (ahogy később Varju), végül a biztonságiak megelégelték a kutyakomédiát és kitessékelték az épületből Hadházyt és Széllt. Utóbbi persze folyamatosan közvetítette telefonján egykori párttársa “táncát” az őrökkel, erről is készült egy vicces videó, ami megidézi a legendás Monthy Pytont is.

Ennyire kell komolyan venni!

Diktatúra! Erőszak! Borzalom, ami itt van!

Gepostet von Gellért 888 am Montag, 17. Dezember 2018

 

Hadházy eléggé látványosan próbált a földön feküdni és mikor felhúzták a biztonságiak akkor is igyekezett rájuk nehézkedni, természetesen erről is készült egy mém:

És még egy érdekesség Hadházy és Szél előadásáról. Az Echo TV felvételén jól látszik, hogy Szélhez valójában egyetlen biztonsági sem nyúlt, hanem Hadházy karolta át, amikor elhagyták az épületet. Ezt is mutatjuk:

Kunhalmi lepattan az ajtóról

A végére hagytuk a legviccesebbet,  vagyis az MSZP-s Kunhalmi Ágnes performanszát, aki egy becsukódó ajtónak rohan neki, majd pattan vissza az ellenkező irányba. Természetesen Szél Bernadett ismét az események ütőerén tartotta a telefonját, így erről sem maradtunk le.

 

Csoda-e ha ilyen teljesítmény után az internet népe Oscar-szobrot szavazott meg a bukott ellenzékieknek?

Gyurcsány Ferenc, Tordai Bence, Vadai Ágnes, Kunhalmi Ágnes, Hadházy Ákos

 

Az ellenzékiek színészkedéseiről a hirado.hu is közölt egy bővebb összeállítást:

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.